Aktywne Wpisy

Moseva +1495
Co najmniej 1 plus i każdy kto to czyta będzie miał super dzień

mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Mireczki, Lvl 22 here, od tygodnia mam pierwszą pracę jako monter urządzeń. No i praca polega na tym że stoję i testuję komponenty, a następnie składam z nich szafy i inne duperele dla operatorów GSM i nie tylko. Jestem na przyuczeniu i czuję się podłe. Bo jestem jak ten Travolta z memu, starsi pracownicy każą mi łazić za sobą i biorą różne elementy, moduły kable, etc często z
Ludzie są zaskoczeni podejściem Trumpa.. ale trzeba spojrzeć na temat z innej perspektywy niż nasza. Dla USA pakowanie miliardów w Ukrainę musi się opłacać, żeby miało sens.. oni nie będą bronić Europy za darmo z potrzeby serca...
@Skonek248 jemu zależy na tym, żeby USA się miało dobrze, a naiwna Europa myśli że ktoś ich będzie bronić gdy oni będą rozmyślać czy ślimak to ryba. Niestety to jest polityka, a polityka to po prostu biznes.
Wasze rozczarowanie wynika z tego, że macie nadzieję, że ktoś coś zrobi z empatii,
@pawelczixd: xD żebyś się nie zdziwił xD
@Ze_Arcadio: jakich gwarancji? i jakich bogactwach naturalnych, typie? przeciez nie wiadomo dokladnie co tam