Wpis z mikrobloga

@janekplaskacz: w PiS trump odbija się czkawką, ich kandydat spada w sondażach a politycy tej partii nie wiedza w jakim kierunku podąża ugrupowanie. Po prezydenckich czeka ich rozpad.
  • Odpowiedz
@dqdq1:

w PiS trump odbija się czkawką

Czekaj. Odbija się czkawką i nadal tam u nikogo nie zachodzą jakiekolwiek procesy myślowe? Wasalizm jest ważniejszy niż poparcie rodaków?
  • Odpowiedz
@ni0bi: ukry są dla mnie narodem chorągiewka, ale z drugiej strony nie dziwne skoro tak krótko mają niepodległość, ale bez przesady, podziwiam typa, ja bym nie wytrzymał 5 minut z tym klaunem trumpem xd
  • Odpowiedz
Odbija się czkawką i nadal tam u nikogo nie zachodzą jakiekolwiek procesy myślowe?

@janekplaskacz: zachodzą. Tylko zastanawiają się czy warto już się ewakuować czy poczekać jeszcze do wyborów prezydenckich.
  • Odpowiedz
ja bym nie wytrzymał 5 minut z tym klaunem trumpem xd

@Hankook: czyli wolałabyś by dalej rozlew krwi panował w twoim kraju tylko dlatego bo kogoś nie lubisz? XD
  • Odpowiedz
@RedBulik:

Właśnie skończyłem drugą zmianę, pisowcy podchodzili do mnie w robocie i pytali czy widziałem "co o-----ł wieśniak w dresie?".

Serio, Ukraińcy pytają się ciebie, czemu Ukraina jeszcze się nie poddała?
  • Odpowiedz
Przypomniałem sobie w tej chwili jak ruscy zbombardowali przedszkole

@Hankook: Żeleński ma okazję to zakończyć, co robi? Straszy Stany rosja xD
  • Odpowiedz
@janekplaskacz: nie to nie jest kapitulacja, gdy dwie strony się dogadują. Dwa, czasami dla swojego dobra trzeba i skapitulowac, szczególnie gdy nie ma się asów w rękawie.
  • Odpowiedz
@ni0bi: mam nadzieję, że sądzisz to samo o Polsce w 1939 i w każdej innej wojnie, gdzie najechali na nasz kraj, inaczej byłbyś kretynem a nie chce tego powiedzieć :)
  • Odpowiedz
mam nadzieję, że sądzisz to samo o Polsce w 1939 i w każdej innej wojnie, gdzie najechali na nasz kraj, inaczej byłbyś kretynem a nie chce tego powiedzieć :)

@Hankook: aktualnie polska jest zabezpieczona przez NATO i sojusze, nie jesteśmy w ich sytuacji, a na pewno wygaszenie a nie zaognienie konfliktu będącego w naszym sąsiedztwie jest nam na rękę, ale to mówie, nam jest to na rękę, niestety na wykopie
  • Odpowiedz
@ni0bi: mam nadzieję, że jest to dyskusja bez obrażania się nawzajem, więc odpisuje, ale naprawdę sądzisz, że Rosja pod naszymi granicami jest czymś dobrym? Nawet jeśli nie zaatakują to nasz kraj będą otaczały granicę z Rosją która nas nienawidzi, Białorusią, która jest Rosja 2.0 ale na szczęście z narodem który nienawidzi własnych polityków, Kalingradem i Ukraina, to przepis na katastrofę. Obowiązkowe pobory do wojska, fala emigrantów przestępców z portfelem wypchanym
  • Odpowiedz
mam nadzieję, że jest to dyskusja bez obrażania się nawzajem, więc odpisuje, ale naprawdę sądzisz, że Rosja pod naszymi granicami jest czymś dobrym?

@Hankook:

1) przecież gdyby komendiant poszedł na układ to Rosja nie rzadzilaby zachodnia
  • Odpowiedz