Aktywne Wpisy

Weiki06 +2

Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
Rozmowa sprzed paru dni.
Moja matka wisi na telefonie, gadając na głośniku ze swoją współpracownicą i rozmawiają coś tam o pracy, więc postanowiłem coś sprawdzić no i mówię:
"mame, a ile ten wasz szef ma wzrostu?"
Ta współpracownica, nazwijmy ją Anią, się odpala "to konus jest", na co moja matka dodaje, że on to niższy od Ani, więc pytam, ile ona mierzy, a ta mówi, że 176 cm xD Tylko się uśmiechnąłem, bo blakpyl kolejny raz został udowodniony.
ja wzrostak xd
Czuję się nieswojo jak muszę rozmawiać z facetem mojego wzrostu lub niższym, czuję się wtedy taka obdarta z kobiecości
Mnie generalnie nie przeszkadza to, ze kobiety wola wyzszych, bo to CZYSTA NATURA, ale niech nie gadaja glupot, ze wzrost nie ma znaczenia i liczy sie charakter xd
no ja mam 185+ xd, wiec wedlug wykopowych standardow wzrostak
W kobiecym świecie:
- poniżej 180 niski
- 180-189 średni
- 190+ wysoki
Każdy wysoki mężczyzna ma swój urok
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie siebie w takiej sytuacji, ale jak tobie to odpowiada to oki
Gdzie mamusia pracuje?