Wpis z mikrobloga

Muszę kupić frytkownicę beztłuszczową (airfrayer czy jak się to tam nazywa).
Proszę o polecenie modelu. Nie chcę najtańszej bo nie chcę kupować ceny tylko dobry produkt.
Będę wam wdzięczny za konkretne informacje co wybrać lub na co zwracać uwagę bo się nie znam.
#gotujzwykopem #pytanie #agd
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kodishu żeby móc robić na przykład frytki i kuciak jednocześnie
jak nie uważasz że jest ci to potrzebne to weź z jedną komorą najlepiej z dwoma grzałkami i tyle w sumie
ja mam hisense jakiś za 200zł który ma 1600w i nie widzę problemu z nim
  • Odpowiedz
lepiej brać bez okienka bo ono problematyczne przy czyszczeniu a w sumie to się nie korzysta z niego

@vieniasn: Tu się nie zgodzę, ja korzystam, a przy czyszczeniu kompletnie nie robi różnicy w myciu. Oczywiście nie jest to też coś bez czego nie da się żyć, zależy pewnie od preferencji.

https://allegro.pl/oferta/frytkownica-beztluszczowa-air-fryer-philips-hd-9880-90-2200-w-8-3-l-16515419551

@kodishu: Rozumiem że wolisz jakość > cena, ale 1300 zł za to, to chyba już przepłacanie, tym
  • Odpowiedz
@kodishu kupiłem air fryer ninja af300eu bo też nie chciałem najtańszej, chciałem mocną i pojemną, dwiema komorami, bez dotykowego wyświetlacza.
Ten model ktoś tu na wykopie też polecał. Jestem zadowolony, robiłem już trochę rzeczy, wszystko smaczne. Frytki trzeba często mieszać. Mi nie zależało na tym żeby była beztłuszczowa tylko kupowałem gdyż standardowa frytkownica wzięła i się popsuła. Ostatnio odkryłem że można w 6-7min zrobić zapiekanki np te z biedry (nie mrożone)
  • Odpowiedz
do zmywarki nie można wrzucić jak jest okienko

@vieniasn: Szczerze to nawet nie wpadłbym na to żeby wrzucać szufladę do zmywarki, bo to się myje ręcznie dosłownie 20-30 sekund, to jest pokryte tak fajnie nieprzywierającymi powłokami, że zabrudzenia schodzą zwykłą gąbką z płynem do naczyń bez szorowania, po jednym/dwóch przetarciach. Przynajmniej u mnie.
  • Odpowiedz