Aktywne Wpisy

njay +129
#kupujpolskieprodukty
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach
Majówka zbliża się wielkimi krokami, więc pora na przegląd rynku piwa ;)
Przedstawiam listę najpopularniejszych polskich i zagranicznych producentów piwa. Niestety w tej kategorii polskie piwa stanowią bardzo nikłą mniejszość rynku, ale i tak coś dobrego można znaleźć, nawet więcej, niż by się wydawało!
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach

źródło: temp_file6898235759938719839
Pobierz
Gaboleusz +315
#papiez
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd
Trump k---a się na granatowo na pogrzeb ubrał xd wszyscy na czarno dookoła xd

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
Proszę o polecenie modelu. Nie chcę najtańszej bo nie chcę kupować ceny tylko dobry produkt.
Będę wam wdzięczny za konkretne informacje co wybrać lub na co zwracać uwagę bo się nie znam.
#gotujzwykopem #pytanie #agd
to tylko grzałka z wiatraczkiem tam nie ma technologii kosmicznej żeby płacić majątek
Myślałem o czymś takim
https://allegro.pl/oferta/frytkownica-beztluszczowa-air-fryer-philips-hd-9880-90-2200-w-8-3-l-16515419551
jak nie uważasz że jest ci to potrzebne to weź z jedną komorą najlepiej z dwoma grzałkami i tyle w sumie
ja mam hisense jakiś za 200zł który ma 1600w i nie widzę problemu z nim
lepiej brać bez okienka bo ono problematyczne przy czyszczeniu a w sumie to się nie korzysta z niego
oszczędność czasu z tym śmiesznym urządzeniem jest ogromna
@vieniasn: okkk
@vieniasn: Tu się nie zgodzę, ja korzystam, a przy czyszczeniu kompletnie nie robi różnicy w myciu. Oczywiście nie jest to też coś bez czego nie da się żyć, zależy pewnie od preferencji.
@kodishu: Rozumiem że wolisz jakość > cena, ale 1300 zł za to, to chyba już przepłacanie, tym
Ten model ktoś tu na wykopie też polecał. Jestem zadowolony, robiłem już trochę rzeczy, wszystko smaczne. Frytki trzeba często mieszać. Mi nie zależało na tym żeby była beztłuszczowa tylko kupowałem gdyż standardowa frytkownica wzięła i się popsuła. Ostatnio odkryłem że można w 6-7min zrobić zapiekanki np te z biedry (nie mrożone)
Komentarz usunięty przez autora
nie wiem czy to zasada ale mój na przykład nie może być zmywany w zmywarce
Kurde, trochę duży
@vieniasn: Szczerze to nawet nie wpadłbym na to żeby wrzucać szufladę do zmywarki, bo to się myje ręcznie dosłownie 20-30 sekund, to jest pokryte tak fajnie nieprzywierającymi powłokami, że zabrudzenia schodzą zwykłą gąbką z płynem do naczyń bez szorowania, po jednym/dwóch przetarciach. Przynajmniej u mnie.
edit: zapomniałem, drugim killer ficzerem dla mnie były fizyczne przyciski a nie takie dotykowe pojemnościowe
źródło: 17185BF4-71D8-44BE-919D-BBC517B1D78D_1_105_c
PobierzMożna jeszcze sprawdzić Tefale.