Aktywne Wpisy
Marysiabaton +179
#aborcja
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie
prawilnie przypominam, że nie ma bardziej zdegenerowanej i antyludzkiej ideologii niż "prolajf".
nie ma bardziej antyludzkiego "przekonania", że życie i jego wartość mieści się w kupie mięsa, którą mój pies zeżarlby na śniadanie i nawet się nie zorientowal
nie

aduntorinas +21
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
co do klapka to już w 2021-22 było pisane że NIE ma dowodów na to że jest poszukiwany czy leci na lewych papierach ale były POSZLAKI - brak visa runów wtedy - przekraczanie granicy z kokongu taxi - jego ogólny niepokój poza kambo -łatwość kupienia fałszywek - jego wcześniejsze próby przekupstwa urzędników za co został zgłoszonoy do ABW i lucek się zesrał na tagu o to
co do klapka to już w 2021-22 było pisane że NIE ma dowodów na to że jest poszukiwany czy leci na lewych papierach ale były POSZLAKI - brak visa runów wtedy - przekraczanie granicy z kokongu taxi - jego ogólny niepokój poza kambo -łatwość kupienia fałszywek - jego wcześniejsze próby przekupstwa urzędników za co został zgłoszonoy do ABW i lucek się zesrał na tagu o to
Dodam ze jeszcze zapisalem sie na studia ale jak sie domyslacie to w mojej grupie jestem jedynym bialym.
Wiec co byscie zrobili na moim miejscu. Wyprowadzili sie z Birmingham czy poprostu mieszkac w birmingham a korzystac z uslug prostytutek.
Prosze was o jakie kolwiek porady.
#przegryw #incel #wyjsciezprzegrywu #uk #emigracja #divyzwykopem
Nie wyglada to kolorowo, albo wrecz przeciwnie kolorowo, tzn czarno to widze!
asceza
Niema lepszej porady niż wyprowadzka z Birmingham
Przecież im włosy pod uszami rosną jak u chłopa broda,czesto widzę tez że mają wąsy i monobrew, No niby nie ich wina ale....
Nawet nie chcę wiedzieć jak tam na dole, bo pewnie jak papier ścierny,
Mi by do takiej nie stanol bo to prawie jak by się z chłopem całować lub
@Mateblack: ogolnie to tak jak teraz w calym uk. Brakuje rak do pracy.