Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich, prosze was o jaka kolwiek porade. Mieszkam w Birmingham od kilku lat a jako ze jestem mlody chlopak to tez mam swoje potrzeby ale problem polega na tym ze jestem incelem ale nie dokonca z swojej winy poniewaz w Birmingham nie ma juz bialych dziewczyn tylko czarne (Jamajka, Nigeria, Somalia i Sudan) albo hinduski (Pakinstan, Indi,e Bangladesz). Problem z tymi dziewczynyami jest taki ze czarni trzymaja tylko ze soba a hinduski ze wzgledu na Islam i na ich kulture nie chca miec cos wspolnego ze mna ponad to, to nawet tych dziewczyn nie wolno dotknac ani gdziekolwiek zaprosic.

Dodam ze jeszcze zapisalem sie na studia ale jak sie domyslacie to w mojej grupie jestem jedynym bialym.

Wiec co byscie zrobili na moim miejscu. Wyprowadzili sie z Birmingham czy poprostu mieszkac w birmingham a korzystac z uslug prostytutek.

Prosze was o jakie kolwiek porady.

#przegryw #incel #wyjsciezprzegrywu #uk #emigracja #divyzwykopem
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@mielonkazdzika: myslalem nad tym tylko ze w takich miastach to pokoj kosztuje juz 700 do 800 funtow z rachunkami czyli prawie najnizsza krajowa ponizej 700 to masz albo klitke albo opkoj czy nawet dom w miejscach gdzie jest wysoka przestepczosc i nie ma zadnej pracy
  • Odpowiedz
@Mateblack: a dlaczego wybrales Birmingham?

In 2021, 48.6% of Birmingham's population was white, while 51.4% was from Black, Asian, or other minority ethnic groups.

Nie wyglada to kolorowo, albo wrecz przeciwnie kolorowo, tzn czarno to widze!
  • Odpowiedz
  • 0
@bartd: zrobil by to z przyjemnoscia tylko ze birmingham dalej ejst tanim miastem jezelichcialbym sie wyproawadzic do jakiegos ladnego miasteczka gdzie sa bilai to musze juz placic astronimiczne ceny za pokoj
  • Odpowiedz
@Mateblack: Bogaci Brytole uprawiają seksturystykę lecąc do Tajlandii, czy na Filipiny, a Ty, jako biedny imigrant, możesz wsiąść w pociąg do Leicester i znaleźć jakąś białą dziewkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mateblack: jest wiele miast gdzie biali są większością. Manchester też jest multi kulti ale zdecydowanie na uniwersytecie większość to biali. Jak chcesz żeby było jeszcze więcej białych to są miasta jak Newcastle czy Durham albo Szkocja, przynajmniej studia masz za darmo.
  • Odpowiedz
@Mateblack: babe z Indii? Xd²
Przecież im włosy pod uszami rosną jak u chłopa broda,czesto widzę tez że mają wąsy i monobrew, No niby nie ich wina ale....

Nawet nie chcę wiedzieć jak tam na dole, bo pewnie jak papier ścierny,
Mi by do takiej nie stanol bo to prawie jak by się z chłopem całować lub
  • Odpowiedz