Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich, prosze was o jaka kolwiek porade. Mieszkam w Birmingham od kilku lat a jako ze jestem mlody chlopak to tez mam swoje potrzeby ale problem polega na tym ze jestem incelem ale nie dokonca z swojej winy poniewaz w Birmingham nie ma juz bialych dziewczyn tylko czarne (Jamajka, Nigeria, Somalia i Sudan) albo hinduski (Pakinstan, Indi,e Bangladesz). Problem z tymi dziewczynyami jest taki ze czarni trzymaja tylko ze soba a hinduski ze wzgledu na Islam i na ich kulture nie chca miec cos wspolnego ze mna ponad to, to nawet tych dziewczyn nie wolno dotknac ani gdziekolwiek zaprosic.

Dodam ze jeszcze zapisalem sie na studia ale jak sie domyslacie to w mojej grupie jestem jedynym bialym.

Wiec co byscie zrobili na moim miejscu. Wyprowadzili sie z Birmingham czy poprostu mieszkac w birmingham a korzystac z uslug prostytutek.

Prosze was o jakie kolwiek porady.
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
pakistanki sa muzlumankami i hinduski z bangladeszu i polnocnych indii tez, z poludniowych indii sa praktykujacymi hisnduskami a wiec zyja w systemie kastalnym i moga sie zadawac tylko osobami z tego samej kasty ewentualnie z innymi hindusami ale nie z bialymi
  • Odpowiedz