Wpis z mikrobloga

Rozmyślam nad tym, żeby sprzedać Steam Decka. Gry nie cieszą mnie tak jak kiedyś. Mam go od września a grałem na nim może 30-40 godzin. I to nie jest tak, że nie mam czasu, bo mam go bardzo dużo. Po prostu granie nie sprawia mi przyjemności. Chyba z tego wyrosłem. W wolnym czasie wolę czytać książki. Co myślicie? Sprzedawać czy nie?
#steamdeck #gry #steam
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kluha666: zostaw, może Cię znów najdzie. Mi też nie chce się grać i pudło się kurzy, za które dałem w luj monet, albo gram w tytuły, które polecą na pralce, czy pilocie do tv. Wracam do starych tytułów, bo nowe mnie nijak nie bawią. W ogóle mnie mało co cieszy ostatnio.
  • Odpowiedz
  • 0
@qciek: Ogólnie to nie jest tak, że nie mam na czym grać. Mam słabego laptopa, który spokojnie odpali starsze gry. Więc byłby powód, by do nich wrócić.
  • Odpowiedz
  • 0
@kluha666: daj sobie odpocząć i pojedź gdzieś na zadupie na chwilę, jeśli możesz. Bez kompa najlepiej.
A jak jesteś z zadupia, to jedź do Amsterdamu i zaszalej.
Ja ostatnio w hl2, feara i obliviona grałem, bo nowe tytuły były ok, ale już nie pamiętam, kiedy faktycznie mnie coś zabrało (chyba Wiesiek 3). Wieczorem książka, ale zawsze sporo czytałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@kluha666:
Jak używasz tylko do gier a nie grasz to kupisz za niego sporo książek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja coraz mniej na nim pykam ale mam tv bez smarta to używam do oglądania filmów z cda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
grasz w złe gry.

@Fox7er: Pewnie bawi się dobrze w jakiejś grze bo nie wie co sprawia mu przyjemność i nie zna podstaw gatunku gier w które gra jak to powiedział pewien więzień askabanu na wygnaniu do Rumunii xD
  • Odpowiedz
@kluha666 z tego się nie wyrasta ;) grałem całe życie na pc, w czasach nvidii seria 3xxx zakupilem za 5 cyfrową kwotę 3090ti po czym miałem wyrzuty sumienia bo nawet nie chciało mi się odpalić kompa, a co dopiero grać. Po tym jak przez pół roku nie grałem prawie nic postanowiłem to sprzedać w p---u, za uzyskaną kasę kupiłem ps5 i tv 4k 144hz, to byl strzał w 10. Nigdy wcześniej
  • Odpowiedz
@chrusto: poczytałem i masz chyba rację, mordo. Trzeba tylko rzucić wszystko w p---u i wyjechać w Bieszczady. O jeden w------l od życia za dużo.
  • Odpowiedz