Aktywne Wpisy
hahaha322 +819
jakim k---a trzeba być dzbanem żeby nie rozumieć że wspieranie ukrainy to nie jest oznaką miłości do nich i włażenia im w dupe ale wspierania kraju który obecnie gruzuje kraj który najbardziej nam zagraża? czy to jest aż tak ciężkie do zrozumienia? xD #debata

Metodzik +99
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 [Super Space Club]() za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Steam: Pozytywne (37 ocen)
🔥 [Super Space Club]() za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Steam: Pozytywne (37 ocen)

Uważacie, że związek 25 latka z 16-18 latką jest czymś normalnym?
Czy uważacie, że związek 25 latka z 16-18 łatką jest normalny?
Sam mam 25 i ciężko mi wyobrazić sobie spędzanie czasu z kimś tak niedojrzałym. Aktualnie 20 to raczej taki max limit jak nisko mógłbym zejść w dół z wiekiem
Poza tym, to się zgadzam, różnica mentalności to spory minus takiej relacji. Jednak czy nie jest to do przeskoczenia? Jak dla mnie, łatwiej to przeskoczyć, niż ogarniętą partnerkę z nadwagą, otyłością lub taką która
@Emble: a po co k---a z nią rozmawiać, koledzy są od rozmawiania?
Bo tacy faceci mają skłonności edofilskie czego nie rozumiesz
Oczywiście można sobie tak tłumaczyć acz kowiek badania pokazuja że im inteligentniejsza kobieta tym dłużej wybrzydza i jest sama , biorąc pierwsza lepszą 18 stke z brzegu masz większą szansę na patolke
One nie są jeszcze po wstępnej selekcji
To samo ze starymi "kawalerami" to że jakiś ma
Komentarz usunięty przez autora
Kiedy ogarniesz że większość rozwódek i lasek po przejściach to są te które zaczynały w bardzo młodym wieku a nie te które wzięły ślub pozno dopiero jak się ogranely z życiem geniuszu
Te laski które masz za odpadki to są dokładnie te laski które w młodym wieku swedziala
Najlepiej się trzymają związki gdzie oboje mieli mało partnerów albo w ogólnie z nikim nie spali plus starszy wiek
Kluczem do związku jest małe porównanie z innymi plus okres już po burzy hormonow
@Kapibara_kapibara: słowa-klucze. Niestety.