Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #tinder #nastolatki #zwiazki #podrywajzwykopem

Uważacie, że związek 25 latka z 16-18 latką jest czymś normalnym?

Czy uważacie, że związek 25 latka z 16-18 łatką jest normalny?

• Tak (Mężczyzna) 61.2% (169)
  • Nie (Mężczyzna) 30.4% (84)
  • Tak (Kobieta) 2.9% (8)
  • Nie (Kobieta) 5.4% (15)

Oddanych głosów: 276

• 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LadnyChlopczyk: imo coś jest nie tak żeby 25 latek wiązał się z taką małolatą.
Sam mam 25 i ciężko mi wyobrazić sobie spędzanie czasu z kimś tak niedojrzałym. Aktualnie 20 to raczej taki max limit jak nisko mógłbym zejść w dół z wiekiem
  • Odpowiedz
@GoT0Sleep: 30 lat temu mój ojciec poznał moją matkę jak on miał 25, a ona skończone 18. Wcześniej laska zerwała zaręczyny z nim bo puściła się z innym. Tamta laska już dawno po rozwodzie z tym z którym się puściła, a moi rodzice nadal szczęśliwi. To nie wiem jest problemem tylko mentalność i dojrzałość
  • Odpowiedz
@GoT0Sleep: Jeżeli nie jest to układ sponsorowany, to z pewnego punktu widzenia, z takim facetem musi być coś mocno tak. W sensie nie problem poderwać równolatkę, jeżeli lecą na niego małolaty, to musi się czymś wyróżniać.
Poza tym, to się zgadzam, różnica mentalności to spory minus takiej relacji. Jednak czy nie jest to do przeskoczenia? Jak dla mnie, łatwiej to przeskoczyć, niż ogarniętą partnerkę z nadwagą, otyłością lub taką która
  • Odpowiedz
jak lubisz z nią rozmawiać o tym jakie miała zadanie z matmy to czemu nie

@Emble: a po co k---a z nią rozmawiać, koledzy są od rozmawiania?
  • Odpowiedz
@Emble: spotykałem się w wieku 25 z 17 latką. No to w sumie podobnie jest, jak ludźmi na studiach, tylko że są inne przedmioty. Mimo to i tak w obu przypadkach jest konieczność uczenia się, brak pełnej samodzielności (u większości osób). Także na przykład z perspektywy osoby pracującej, dużej różnicy nie ma pod tym względem ale jest spora różnica mentalności tak ogólnie. Można to przeskoczyć, jeżeli jest więcej zalet i
  • Odpowiedz
@77023: Ja tak na to nie patrzę. Po prostu często młodsze mi się bardzo podobaja, a rówieśniczki dużo rzadziej. Kwestia charakteru jest na korzyść starszych ale i tak nie zmienia to za wiele.
  • Odpowiedz
@GoT0Sleep

@LadnyChlopczyk: imo coś jest nie tak żeby 25 latek wiązał się z taką małolatą.

Sam mam 25 i ciężko mi wyobrazić sobie spędzanie czasu z kimś tak niedojrzałym. Aktualnie 20 to raczej taki max limit jak nisko mógłbym zejść w dół z wiekiem

Bo tacy faceci mają skłonności edofilskie czego nie rozumiesz
  • Odpowiedz
@77023

@LadnyChlopczyk: biorąc pod uwagę co zostało w tym wieku z rówieśniczek, to jest to jedyna opcja na jakąś na stałe

Oczywiście można sobie tak tłumaczyć acz kowiek badania pokazuja że im inteligentniejsza kobieta tym dłużej wybrzydza i jest sama , biorąc pierwsza lepszą 18 stke z brzegu masz większą szansę na patolke
One nie są jeszcze po wstępnej selekcji
To samo ze starymi "kawalerami" to że jakiś ma
  • Odpowiedz
@77023

@LadnyChlopczyk: biorąc pod uwagę co zostało w tym wieku z rówieśniczek, to jest to jedyna opcja na jakąś na stałe

Kiedy ogarniesz że większość rozwódek i lasek po przejściach to są te które zaczynały w bardzo młodym wieku a nie te które wzięły ślub pozno dopiero jak się ogranely z życiem geniuszu
Te laski które masz za odpadki to są dokładnie te laski które w młodym wieku swedziala
  • Odpowiedz
@LadnyChlopczyk młoda też będzie stara a statycznie im młodziej ktoś wszedł w związek tym większa szansa że się znudzi i s-------i, patrz na Ukrainie biorą śluby mając po 20 lat w wieku 25 już rozwód
Najlepiej się trzymają związki gdzie oboje mieli mało partnerów albo w ogólnie z nikim nie spali plus starszy wiek
Kluczem do związku jest małe porównanie z innymi plus okres już po burzy hormonow
  • Odpowiedz