Aktywne Wpisy
Kurna ludzie, ale co jest złego w zmianie zdania? Tylko bezrefleksyjne głąby nie wyciągają wniosków z życia i doświadczeń #debata

simirgone +320
#debata Nawrocki xd, chlop ma taki idiotyczny usmiech
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Dziś ostatni dzień z akcyzą, od jutra ceny liquidów wzrastają o 6 zł a longfilli o 9 zł (papierosków podwyżki marginalne, tytoniu nie palę).
Robicie jeszcze jakieś zakupy na ostatnią chwilę czy już macie zapasy? Jak to pierwsze to gdzie?
#epapieros #epapierosy #p-------y #epalenie #vape #vaping #liquidy #podatki #akcyza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@voov100: A to zależy też od tego, ile się pali i od sprzętu. Ja zużywałem około 10 ml dziennie, ostatnio zmieniłem sprzęt i około 3 ml zużywam.
cos takiego, nie wiem dokladnie ktory to model, bo nie znam sie na tym na tyle. Ten kupilem jakos rok (?) temu, bez specjalnego riserczu. Dziala dobrze, baterie moge wymieniac jak zaczynaja slabnac, mi sie podoba xd. Longfile kupuje z Dark Line, nikotyne zamawiam gdziestam z francji za grosze xd
@voov100: to ty chyba palisz tylko jak nauczycielka nie patrzy i ziomki w pobliżu, przecież to nie możliwe xd Na tym parowniku który wysłałeś 2 ml to jakieś 100 buchów, na ultra oszczędnym MTL 1,2 ohm idzie mi 7-9 ml dziennie, na RTA z 15 a gdzie mi tam do nałogowego palacza
Do jednego longfilla