Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dziś ostatni dzień z akcyzą, od jutra ceny liquidów wzrastają o 6 zł a longfilli o 9 zł (papierosków podwyżki marginalne, tytoniu nie palę).

Robicie jeszcze jakieś zakupy na ostatnią chwilę czy już macie zapasy? Jak to pierwsze to gdzie?

#epapieros #epapierosy #p-------y #epalenie #vape #vaping #liquidy #podatki #akcyza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: przecież taki longfill to wystarcza na miesiąc. Nie będę się wygłupiał i kupował roczny zapas, żeby zaoszczedzić 100 ziko xD. Nie wiem ile wy tam palice tych olejków, ale nałogowy palacz here, 1 paczka dziennie zanim zacząłem palić efaje pare lat temu i mi wystarcza na miesiąc. Finansowo to nawet nie mówie bo efaja to jakby mi ktoś dopłacał, tak tanio wychodzi.
  • Odpowiedz
przecież taki longfill to wystarcza na miesiąc.

@voov100: A to zależy też od tego, ile się pali i od sprzętu. Ja zużywałem około 10 ml dziennie, ostatnio zmieniłem sprzęt i około 3 ml zużywam.
  • Odpowiedz
przecież taki longfill to wystarcza na miesiąc.

@voov100: to ty chyba palisz tylko jak nauczycielka nie patrzy i ziomki w pobliżu, przecież to nie możliwe xd Na tym parowniku który wysłałeś 2 ml to jakieś 100 buchów, na ultra oszczędnym MTL 1,2 ohm idzie mi 7-9 ml dziennie, na RTA z 15 a gdzie mi tam do nałogowego palacza
  • Odpowiedz
@KELO9550x: nic nie wymyślam, po co z resztą. U mnie tak to schodzi. Pewnie mam inne nawyki niż ty, może faktycznie palę dużo mniej niż kiedyś. W ramach "ograniczania" nie dotykam tego urządzenia przed i w czasie pracy (do 12:00), potem palę jak mi się podoba zazwyczaj po kilka buchów co 10-15 minut tak na oko, wiadomo, że nie powiem dokładnie bo przecież tego nie notuję xD.

Do jednego longfilla
  • Odpowiedz