Wpis z mikrobloga

Koncert Pitbulla:

πŸ‡ΈπŸ‡― Oslo - pΕ‚yta: 280 zΕ‚
πŸ‡΅πŸ‡± KrakΓ³w - pΕ‚yta: 500 zΕ‚

PrzeciΔ™tne zarobki:

πŸ‡ΈπŸ‡― 19 200 zΕ‚
πŸ‡΅πŸ‡± 8500 zΕ‚

Podejście Polaków dalej niezmienne. Byle się pokazać, że mnie polaka robaka stać.

Od 89 roku codziennie ruchani w dupe na cenach bo nas stać

#koncerty #pitbull #gownowpis
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OCIEBATON masz racje. Rozowa dzisiaj sprawdzila, to bylo 34372 przed nia osob w kolejce na bilet.

P--------y tego pitbulla bo nie ma co sie o to szarpac. 35k osob jest w stanie zaplacic jakakolwiek z d--y cene za koncert goscia, ktorego juz nawet w radiach nie puszczaja od 10 lat.

Fajnie byloby pobawic sie na tauronie przy tym, no ale sytuacja jest zbyt ΕΌenujΔ…ca w tym momencie.
  • Odpowiedz
Koncert Pitbulla:

@OCIEBATON: Może w Norwegii wszyscy mają w dupie taką muzykę i ciężej zapełnić halę?
MoΕΌe Norwegia jest nieco na uboczu i jest drogim krajem, wiΔ™c mniej ludzi z innych krajΓ³w tam pojedzie?

A do Krakowa przyjadą Czesi, Słowacy, Węgrzy, Austriacy i c--j wie kto jeszcze. A sama Polska jest kilkukrotnie ludniejsza od Norwegii, więc więcej znajdzie się osób chętnych zapłacić tyle
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: Podobnie z tego co pamiΔ™tam bilety na skoki narciarskie w czoΕ‚Γ³wce najdroΕΌsze byΕ‚o Zakopane razem z NorwegiΔ… (ktΓ³ra byΕ‚a bodaj w tej samej lub ciut niΕΌszej cenie), a we WΕ‚oszech bilety to byΕ‚o jakieΕ› 10-15 euro.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON a może na takie rzeczy ludzie wydają osoby które zarabiają ponad przeciętnie? Mam patrzeć na ceny wszystkiego przez pryzmat średnich zarobków? Dobrze się czujesz? Stać mnie na coś to kupuję, nie stać to nie kupuję.
  • Odpowiedz