Wpis z mikrobloga

Tak właśnie widzę tych wszystkich co wczoraj płakali, że olaboga pączek za 9 groszy co to za syf i jak można to jeść XDD

Tymczasem te same osoby pod takimi samymi pączkami tylko „kolorowymi” i droższymi? Mordo, zajebiste pączki XD

Wołam @Zgrywajac_twardziela bo się śmialiśmy wczoraj, a dziś to natrafiłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#tlustyczwartek #bekazpodludzi #facebook
Ka4az - Tak właśnie widzę tych wszystkich co wczoraj płakali, że olaboga pączek za 9 ...

źródło: image_picker_36032B4F-86FD-4581-B82C-291AF779A90B-25923-0000087F4735E61C

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ka4az: Ja te kolorowe też jadłem jakby coś xD Żadnej różnicy w samej podstawie pączka nie ma, różnią się tylko polewą i nadzieniem. Bekę mam niesamowitą z ludzi którzy jedząc syf, bo umówmy się drożdżowe ciasto smażone na tłuszczu to nie jest nic zdrowego, spierają się, że te tanie to niezdrowe są. Tak jakby kurła te droższe były jakkolwiek zdrowe XD
  • Odpowiedz
Ja te kolorowe też jadłem jakby coś xD Żadnej różnicy w samej podstawie pączka nie ma, różnią się tylko polewą i nadzieniem.

@Zgrywajac_twardziela: a właśnie się zastanawiałem czy nie byłoby dobrym biznesem kupić w lidlu kilka kartonów pączków, polewę do lodów, trochę posypki i o--------ć je później jako kraftowe za 6-8 zł sztuka. Może za rok się skuszę na ten biznes
  • Odpowiedz
@galonim: Pewnie bez problemu by to zadziałało, jedynie problem mógłby być z sandepidem ewentualnie xD Przypominam, że na Wszystkich Świętych ludzie kupują tanie znicze w hurtowniach, czy nawet marketach, i potem sprzedają je pod cmentarzem z kilkuset procentową marżą, a chętnych nie brakuje ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
Wszystkich Świętych ludzie kupują tanie znicze w hurtowniach, czy nawet marketach, i potem sprzedają je pod cmentarzem z kilkuset procentową marżą, a chętnych nie brakuje ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@Zgrywajac_twardziela: tak naprawdę biorąc pod uwagę liczne okoliczności to jesteś w stanie zajebiście przeżyć cały rok robiąc takie akcje:
- pączki na tłusty czwartek,
- znicze na
  • Odpowiedz