Wpis z mikrobloga

@magic_johnson: @loginnawykoppl oczywiście, że łeb zryło wszystkim ale metaanalizy mówią jasno, to dziewczynom poryło łeb zdecydowanie mocniej

''Additional research studied the effects of technology on the psychosocial functioning, health, and well-being of adolescents and young adults. Higher levels of social media usage were connected with worse mental health outcomes [19], and higher levels of social media use were associated with an increased risk of internalizing and externalizing difficulties among
  • Odpowiedz
Spokojnie, socjologowie od zarządców kurnika wymyślili coś dla każdej płci, żeby wszystkim zniszczyć beret na temat relacji damsko męskich po równo.
Baby mają media społecznościowe i feminizm.
Chłopy mają gierki i czerwone-czarne pigułki.
Dla każdego coś miłego.
  • Odpowiedz
@120_Dni_Sodomy: Nie wiem czemu obecne media społecznościowe tak mocno obrywają. Ja za dzieciaka miałem sprany mózg telewizją i zdecydowana większość mojego otoczenia tak samo. Słuchanie bzdur Kolonki czy Cejrowskiego, że w USA każdy śpi na pieniądzach. Oglądanie barachła na MTV gdzie gwiazdy z hollywood pokazywały swoje wille. Potem po latach wychodziło, że któryś czarny raper wypożyczył 10 różnych Ferrari z wypożyczalni i w programie się chwalił, że to jego xD.
  • Odpowiedz
social media za to nie kialy wpływu na chłopców, co jest niesamowite.

@magic_johnson:

tak mordo, tylko kobietom social media zryły beret, tylko kobietom ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@loginnawykoppl: chłopy dostają tonę atencję i wiadomości za samo założenie profilu?
  • Odpowiedz