Wpis z mikrobloga

#wot #worldoftanks Druga siekiera na tym złomie wpadła, no proszę, nawet nie było tak łatwo. Jednak trochę osób tym gra. Wyniki trzeba było robić porównywalne z Tigerem II. Paździerz niesamowity, ale jak polosuje mm to robi robotę. Dużo HP, cos tam odbija, ale na pancerzu nie ma co polegać w sumie. Na tym kończę. Teraz Gowika lub 7 japońska HT z drugiej linii, albo linia japońskich TD, ew. nowe HT brytyjskie dwururki
giorgioborgio - #wot #worldoftanks Druga siekiera na tym złomie wpadła, no proszę, na...

źródło: Oni2

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@giorgioborgio mam tego OI, jeszcze na moment się załapałem. On był przegięty na początku z tym trollem, bo tam jest pełno mało opancerzonych pojazdów, od przodu trudno go było ruszyć i dupę też miał mocno opancerzoną, zostawał bok i manewrowanie tak żeby cię nie odesłał jednym strzałem do garażu. Dostał nerfa do tyłu i już wyglądało to sensowniej. Teraz jest absolutnie niegrywalny, ani fajnego strzału z burzaków, ani pancerza, ani mobilności,
  • Odpowiedz
  • 1
@BogdanBonerEgzorcysta Ja grywam np. T28 HTC, bardzo niedoceniany pojazd, szkoda, że od początku gry bez żadnego buffa, grywam E25, Bourrasque, Char futur 4, czołgami lekkimi i różnymi takimi dziwnymi, z resztą moj sprzęt na ten moment nie pozwala grać poważniej
  • Odpowiedz