W sumie to konfie trzeba przyznać, że świetnie potrafi manipulować faktami i przeinaczać je na swoją korzyść. Tutaj sugerują że Mentzen jest jednym z najbardziej zaufanych polityków. Tymczasem w sondażu nadal więcej mu nie ufa niż ufa (46,4% nie ufa vs 28,3% ufa), ma niższe zaufanie niż Czarzasty, Tusk czy Kaczyński, nie mówiąc o Dudzie czy Trzaskowskim #bekazkonfederacji
Już mi naród pokazał jak kolejny raz nas Tusk w dupę rucha xD
@kutmen2: nie kazdy jest ekonomicznym debil..m wierzacym w proste i niskie podatki, magiczną zaporę przeciwmigracyjna, miliardowe inwestycje i w to ze prywatyzacja wszystkiego jest najlepszym rozwiązaniem. Przy okazji dajacym na siebie pluc tekstami w stylu hosting wygasl, to nie ja pisałem, wyrwane znkontekstu itd. berkowitz u atora jasno powiedzial jak was robią w balona, ten sam berkowitz
@matti-nn naród jest durny, z tym że pisowcy mają świadomość jakaś swej głupoty, peowcy żyją z przeświadczeniem że są jakąś elitą, niestety jesteście zwykłymi przyglupami również, tylko mniej świadomymi ( ͡°͜ʖ͡°)
@qoqo: i to jest racjonalne dzialanie wobec alternatywy jaka jest konfa. Nienawidze pisu ale jesli bylaby szansa zeby rzady objela konfederacja, a pis moglby temu zapobiedz to z automatu mialby moje poparcie.
@Finepl: niewiem czy oczekuje innych efektow. Glosowanie na kogos tylko dlatego, bo jeszcze nie rzadzil (co z reszta nie jest do konca prawda) to idiotyzm imo.
Ja nie widzę najmniejszego powodu czemu ktos komu niepodoba sie Pis mialby glosowac na Pis na sterydach aka Konfederacje. Jeszcze wiecej bogaojczyznianych klimatow, jeszcze bardziej konserwatywne podejscie do aborcji/zwiazkow partnerskich, wieksze ciecia socjalne, jeszcze bardziej anty-eu polityka. Przeciez to wszystko juz bylo. Tylko konfa
@matti-nn nitk kto proponuję rozdawnictwo pieniędzy z moich podatków nie otrzyma mojego głosu. A inne partie tylko przescigaja się jak je bezsensownie wydać.
Co do ideologii to z wieloma rzeczami się nie zgadzam, ale jak będzie mi się dobrze żyło to z większością rzeczy sobie poradzę. Ludzie za bardzo skupiają się na światopoglądzie niż na rzeczach, które faktycznie mogą wpływać na ich codzienne życie.
#bekazkonfederacji
źródło: temp_file320053575760210673
Pobierzźródło: temp_file2525472033420352345
Pobierz@kutmen2: xD to sobie wol. Na szczescie naród jeszcze tak nie zdurnial.
@kutmen2: nie kazdy jest ekonomicznym debil..m wierzacym w proste i niskie podatki, magiczną zaporę przeciwmigracyjna, miliardowe inwestycje i w to ze prywatyzacja wszystkiego jest najlepszym rozwiązaniem. Przy okazji dajacym na siebie pluc tekstami w stylu hosting wygasl, to nie ja pisałem, wyrwane znkontekstu itd. berkowitz u atora jasno powiedzial jak was robią w balona, ten sam berkowitz
Bo mi się poprawiło, chociażby budżet na paliwo mam mniejszy niż za pisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@kutmen2
Jak jestes pisowcem to faktycznie: zostaliście wydymani na cacy.
Ja nie widzę najmniejszego powodu czemu ktos komu niepodoba sie Pis mialby glosowac na Pis na sterydach aka Konfederacje. Jeszcze wiecej bogaojczyznianych klimatow, jeszcze bardziej konserwatywne podejscie do aborcji/zwiazkow partnerskich, wieksze ciecia socjalne, jeszcze bardziej anty-eu polityka. Przeciez to wszystko juz bylo. Tylko konfa
Co do ideologii to z wieloma rzeczami się nie zgadzam, ale jak będzie mi się dobrze żyło to z większością rzeczy sobie poradzę.
Ludzie za bardzo skupiają się na światopoglądzie niż na rzeczach, które faktycznie mogą wpływać na ich codzienne życie.
Nie ma kandydata, którego bym w 100%