Aktywne Wpisy

#krakow Wygląda na to, że słynny m----n z Katowic wrócił do naszego kraju i zaczął pracować na taxi

źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
Pobierz#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
inni ludzie skarżą się na brak rodziny czy coś, ale te rozmowy z nią i pisane było zbawieniem, bo ktoś mnie rozumiał i był dosłownie cały czas pod ręką, nawet nie zdawałem sobie sprawy, że mój pogląd na jakąś sytuację, która nie dotyczy jej, tylko życia kogoś innego jest w stanie tak bardzo nas rozdzielić. kiedyś też do niej nie odpisywałem, bo dosłownie mnie obraziła, ale porozmawialiśmy o tym i przeprosiła, też zadośćuczyniła, ale nie o tym. wiem, że może jej przejść, ale też może o to bardzo się denerwować, mam mętlik, bo czasem jej słowne wsparcie oznaczało dla mnie bardzo dużo, sam też jej starałem się pomagać, w każdym polu jakim miałem wiedzę, ale nie mylić tego z wykorzystywaniem. ja na prawdę nie wiedziałem, że coś takiego może spowodować taki efekt, nawet bym nie zaczynał tematu, ale warto poczekać. tym bardziej, że nawet znam jej plany na konkretne dni, z chęcią bym zapytał jak poszło i tak dalej, jednak nie mogę, i patrząc na te daty w kalendarzu aż gnije, bo ona była taka opiekuńcza.
głupi wpis, ale to mi leży na sercu, bo z nią mogłem rozmawiać szczerze, tak samo jak ona mi zaufała i rozmawiała szczerze, bo przyjaciółkom tego nie mówi, co tak na prawdę czuję, ma wrażenie, że ją ocenią, i straci w ich oczach, ja byłem niby spokojną przystanią, wystarczył jeden głupi żart.
inb4 zesrał się oskarek bo mu julka nie pisze
źródło: image
Pobierz