Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak wpłacić większą kasę rzędu kilkaset tysięcy EUR na binance? W którym banku w PL pójdzie przelew bez problemów?
Przelewacie większe kwoty, jaki macie na to sposób?

#bitcoin #kryptowaluty #btc #binance #ethereum #crypto

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: każdy narzeka na mbank ale w sprawie krypto nigdy mi nie robili problemu. Raz dzwonili by potwierdzić przelew, musiałem odpowiedzieć na quiz typu czy ma pan kredyt, czy ma pan karte w usd, czy lubi pan placki itd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim przelewałem z aliora śmieszną kwotę 1k EUR i zadzwonili do mnie i pytali czy wiem co robię itd. Jak im potwierdziłem to przy kolejnym przelewie już nie dzwonili tylko zrobili od razu.
Ja bym dla testu puścił z 10k EUR, bo pewnie zadzwonią i jak będzie git i wszystko dojdzie to kolejny już powinien przejść bez problemów.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przelew nie powinien ci przejść bez problemów w każdym dobrym banku ale nie bój żaby dzwonisz do banku i ci odblokują konto po prostu tak działają systemy. mi już przy 10k dziennie przelewów ing zablokowało konto ale telefon pomógł i od tego czasu git.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
krzepki-strażnik-61: Rev nie przejdzie, wysyłają z automatu wiadomość. Codziennie posty userów na reddit o tym jak lecą w kule:

We're closing your account, unfortunately, we can’t share specific details about this decision, rather than that Revolut is a financial services company that handles other people's money, what means we have to stick to very strict rules and regulations governing financial services. Sometimes this means closing our user's account. We reserve our
  • Odpowiedz