Aktywne Wpisy
Czy Polonez Caro/Atu Plus to dobry wybór na pierwsze auto?
Kilka dni temu zdałem prawo jazdy, więc powoli zaczynam rozglądać się za samochodem. Od zawsze podobał mi się Polonez – mam do niego sentyment, szczególnie że w mojej rodzinie był kiedyś model z 1990 roku, który wspominam bardzo dobrze.
Od dłuższego czasu przeglądam ogłoszenia na Allegro, Otomoto i OLX, ale mam pewne wątpliwości. Rodzina i znajomi (z wyjątkiem mojego ojca, który mnie wspiera) odradzają
Kilka dni temu zdałem prawo jazdy, więc powoli zaczynam rozglądać się za samochodem. Od zawsze podobał mi się Polonez – mam do niego sentyment, szczególnie że w mojej rodzinie był kiedyś model z 1990 roku, który wspominam bardzo dobrze.
Od dłuższego czasu przeglądam ogłoszenia na Allegro, Otomoto i OLX, ale mam pewne wątpliwości. Rodzina i znajomi (z wyjątkiem mojego ojca, który mnie wspiera) odradzają
Polonez na pierwsze auto
- Dobry wybów 36.9% (79)
- Lepiej kup coś normalnego 63.1% (135)

mickpl +270
Ten argument przeciwko podatkowi katastralnemu, że "wiele starszych osób ma po kilka mieszkań" jest nie tylko zabawny XD ale też pokazuje kierunek wieloletniej polityki każdych rządów. Zawsze własne pokolenie lub pokolenie swoich rodziców. A co z kolejnym, jaka oferta dla młodych. Jeśli nie kataster to co, przecież to patologia, że na rynku z chronicznym niedoborem mieszkań nie ma obecnie żadnych mechanizmów, aby ludzie nie gromadzili po 12 jako lokaty kapitału.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
(puty/shorty robią brrrr ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Komentarz usunięty przez autora