Aktywne Wpisy

Seaman193 +4
#zareczyny #pierscionek #diament pytanie do panów którzy robili pierścionek zaręczynowy na zamówienie z diamentem. Niebawem bo w tym roku planuje się oświadczyć i powoli szukam odpowiedniego pierścionka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdziłem że kupię diament oddzielnie a pierścionek zostanie wykonany przez złotnika. Czy strona e-diamenty.pl na której można zakupić dany kamień jest warta uwagi? Czy może szukać gdzie indziej? Może ktoś może

kommie +93

źródło: il20250413_905845615_xlarge
Pobierz
źródło: be-my-head-fighting-my-life
Pobierz@arek-nosi: a nacierania moczem próbowałeś?
Rozwaliła mnie dzis reklama, pakuj z, baselinker em, żeby było mniej błędów w paczkach xd
Pamiętaj też o tym o czym napisał ktoś wyżej. To w większości wypadków wydaje Ci się że wszyscy odnoszą sukcesy, prawda jest często dużo boleśniejsza, jak na insta czy fejsie, pokazują fantastyczne udane życie pełne podróży i praktycznie bez pracy. Ale w większości takich przypadków wszystko to ściema by pokazać się w socjalach
@GrzegorzPorada: Grzegorzu mam poradę. Skoro pracujesz na pół gwizdka to z tego co rozumiem dysponujesz czasem. Wybierz z tych wszystkich rzeczy które robiłeś coś co najbardziej lubisz LUB coś na co jest największe zapotrzebowanie i wyspecjalizuj się w tym. Nie znam się na Twojej branży, ale może szkolenia, albo ciśnij projekty dla siebie. Co o tym sądzisz?
@GrzegorzPorada: brytol nie lubi brytyjskiej pogody, ale jaja xD