Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka

Zapomniałem wrzucić, wczoraj wpadło na kanał. Dużo archiwalnych ujęć, pierwszy raz srejlie, zapoznanie krzycha rowera no i meet friends.

#billy do czarnolistowania
lskx - #raportzpanstwasrodka

Zapomniałem wrzucić, wczoraj wpadło na kanał. Dużo arch...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lskx: zeby tam choc 1proc khmerek wygladalo jak z twojej miniaturki to na weekend kupuje bilet i dzida, no ale juz tam bylem i rzeczywistosc jednak jest lekko inna ;)
  • Odpowiedz
@Przykleszc: Serio jak na to patrzę tyle lat to jedyna naturalna khmerka która mi się podoba to Thydaa. Ma w miarę figurę, meszka po środku obrośniętej d--y w chacie na kurzej łapce ale dalej rozwija spoko swoje małe kanały, coś tam robi coś chce przekazać ze swojego kraju, takiego lokalnego fajnego związanego z kuchnią. Te ludzkie worki na spermę 3 sortu co są w gniotach naszych ekspatów to szkoda gadać.
  • Odpowiedz
@Przykleszc: No to masz lepsze rozeznanie na pewno, ja oceniam to co widzę na gniotach,a wiem że to drugi sort kambo. Kolega tam wspomniał o tej od Pucina ale to że jakoś wygląda to słabo się znowu zachowuje,a ta no kurde coś chce osiągnąć swoją pracą, swoim charakterem. To też dużo jej dodaje atrakcyjności.
  • Odpowiedz
@JimmyBones29: ale tak jest wszedzie, w tajlandii tak samo wszedzie lade d------i ale pojedziesaz to dopiero na walking street sa te ladne i zadbane ale one ,maja takie przebiegi z dziadkami jak wasata kobieta klapka co ma dzdiecko z jakims 90 letnim dziadkiem mowi samo za siebie
  • Odpowiedz