Aktywne Wpisy

Clefairy +53
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna

źródło: s
Pobierz
Nie wiem jak mam odbierać słowa mojego partnera, że w poprzednich jego relacjach był on "czytany" jak z księgi przez drugą osobę, a przeze mnie nie. Inny temat to taki, że miałam wygarnięte że on dużo dusi w sobie, żeby mi nie zrobić przykrości dlatego o wielu rzeczach mi nie mówi (chyba odnośnie związku). Tylko jak pracować nad relacją kiedy nie wie się nad czym, bo nie dostaje się feedbacku od osoby, której coś nie leży? Nie wiem, powinnam się domyślić? Może we mnie jest problem, bo nie potrafię go rozczytać ale uważam że osoba dojrzała emocjonalnie i będąca w związku to jednak powinna mówić co jej nie pasuje, a nie kumulować to w sobie i tym samym sabotować związek. Nie wiem co o tym myśleć. 28lvl
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Po co sobie wybrałaś typa po kimś, nie wiadomo.