Aktywne Wpisy

kidi1 +30

źródło: 1000006713
Pobierz
Bolerro +313
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.

źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz
Aborcja ⏩Moje Dziecko
Alimenty⏩Nasze Dziecko
Można też kwestię zamienić bardziej dobitnie ⏬
Aborcja⏩To nie twoja sprawa
Alimenty⏩Masz płacić!
Tak wygląda obecnie postrzeganie kwestii alimentów i położenia ojców przez wiele feministek. Niestety dobitnie to również odzwierciedla inną kwestię, czyli kwestię postrzegania ojca, ponieważ jest to nic innego jak traktowanie ojca jak bankomat:
Kiedy chodzi o opiekę, to ojciec ma nie mieć nic do gadania, czyli aborcja, akceptowanie alienacji rodzicielskiej.
Kiedy chodzi o pieniądze, to ojciec ma płacić, nawet feministki sugerują, że mężczyzna powinien opłacać aborcję, a jednocześnie płacić alimenty jeżeli już będzie dziecko.
Tak się traktuje ojców w naszym kraju!
#prawamezczyzn #polska #prawo #pieklomezczyzn
źródło: Gj8J3TTWEAAgnjJ
PobierzxD no ostatnio znajoma mi pokazywała zdjęcie tej mikroskopijnej galaretki w 12 tygodniu ciąży, o taka galaretka lol
źródło: 2958783-02prevb
PobierzMoże lepiej zostań przy spermieniu
@Tyrande: nigdzie nie pisałem że to zdjęcie mojej znajomej, znalazłem poglądowe. Nie myślałeś chyba że będe wrzucał zdjęcia dzieci moich znajomych lol
@jozef-dzierzynski: niektórzy to i kamień na smyczy wyprowadzają, każdy obdarza uczuciami co tam lubi
@Tyrande: zatem żadna kobieta nie powinna mieć nic przeciwko jeśli facet powie jej że nie interesuje go ten kawałek galaretki i co z nim zrobi?
Jeśli jest to odpowiednio wcześnie (czyli te aborcje można zrobić) i jeśli pokryje 50% jej kosztów to jak najbardziej.