Aktywne Wpisy

klefonafide +2
Jutro wpada do mnie kumpel na kawę.
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
Co kupić na przekąskę?
Kupiłbym paluszki, bo je bardzo lubię i jem ich dużo, ale wiele osób za nimi nie przepada. Nie wiem co ludzie jedzą na takich spotkaniach xD
#kiciochpyta
lx200 +6
https://itwiz.pl/polskie-uczelnie-zmuszone-do-ograniczania-przyjec-na-studia-it/
I co kodoklepaki już czujecie jak zostaniecie zwolnieni i będzie potrzebne tylko top 10% najbardziej wykształconych programistów z najlepszych uniwersytetów?
#programowanie #programista15k #informatyka #kryzysit #pracait #medycyna #lekarski
I co kodoklepaki już czujecie jak zostaniecie zwolnieni i będzie potrzebne tylko top 10% najbardziej wykształconych programistów z najlepszych uniwersytetów?
#programowanie #programista15k #informatyka #kryzysit #pracait #medycyna #lekarski

źródło: Screenshot_20250405_125153_Chrome
Pobierz
Porzucone auta Straż Miejska i Policja mogą usunąć na podstawie art 50a PoRD. Aktualny przegląd czy OC są nieistotne. Liczy się stan auta.
Te ze zdjęć zgłosiłem jako wraki do SM poprzez aplikację 19115 (działa tylko w Warszawie), ale można to zrobić też maile czy telefonicznie. Oba nie mają OC, bo sprawdzam z ciekawości. Jak się waham czy zgłosić to brak OC przechyla szalę zawsze na "zgłosić" :)
#osiedlowykonfident #samochody #smieci #motoryzacja #czujedobrzeczlowiek #wiosna #sprzatajzwykopem #wraki #warszawa
źródło: IMG_3126
Pobierzźródło: IMG_3122
PobierzA w zeszły weekend na spacerze kolejny "kandydat" znaleziony więc dobrze że przypomniałeś na tagu że muszę dopełnić formalności (ʘ‿ʘ
źródło: 3_miejsca_zwolnione
Pobierz