Aktywne Wpisy
DajtaPlusa +218
Siemanko Mirki, dzisiaj pokażę wam katastrofe lądową, już 7 raz mam rozwalone ogrodzenie.. Starszy człowiek, pan 75 lat skasował mi płot, uciekł z myślą że mu sie uda. Znajduje rejestrację pod słupkami i ją chowam :) Chłop wraca po godzinie szukać rejestracji tłumacząc się że jak rozwalił ogrodzenie musiał zapalić swieczke żonie,i odjechał na cmentarz, a okazało się że uciekł myśląc że rejestracja jest na miejscu zdarzenia. Zdzwoniłem na policję ,dogadałbym się

0caffe +785
Firefly właśnie wylądowali na Księżycu, pierwszy prywatny komercyjny lądownik ale nikt im nie gratuluje bo to nie #spacex
#astronomia #ksiezyc #nasa
#astronomia #ksiezyc #nasa

źródło: temp_file6610857857599788384
Pobierz
Od sierpnia zeszłego roku do teraz nie pracowałem (żyłem z oszczędności które się właśnie skończyły i jak powinie mi się noga to bezdomność prawdopodobnie czeka w dodatku zagranicą) całe dnie spędzałem leżąc w łóżku/scrollowaniem internetu. Próbowałem sobie poprawić humor narkotykami albo alkoholem i nie pomagało. Wyobrażałem sobie, jak się wieszam albo skaczę z mostu czy okaleczam się. Próbowałem sportu/hobby to wcześniej jak pracowałem to wydawałem absurdalne pieniądze na zabawki, które po chwili poszły w kąt. Nie jestem w stanie sprecyzować swoich planów na przyszłość (chociaż chcę naprawić jakoś swoje finanse bo w wieku 34 lat nie mam NIC, ale co dalej?), kręcę się w kółko ciągle, a połowa życia już za mną. Znajomych nie posiadam, tak naprawdę z nikim prawdziwym nie mam kontaktu, piszę po jakiś czatach upadlając się jak się upiję i mi nagle humor wróci czego się wstydzę. W poprzednich latach miałem podobne problemy, ale może jestem głupi i tak ma być?
#depresja #zdrowie #pomocy
Komentarz usunięty przez moderatora