mirki i mireczki taka sprawa: Z ciekawosci sobie w authenticatorze sprawdziłem atywność na koncie Microsoft i zauważyłem, że od kilku miesięcy kilka razy dziennie mam podejrzaną aktywność. Próby logowań z różnych miejsc - błędne hasło. Konto zabezpieczone aplikacją + mocne hasło. O co chodzi? #microsoft #informatyka #hacking #komputery
@grzegor9: Próbują ale sie odbijają to dobrze, to mogą być syfy bazujące na wyciekach haseł z innych źródeł. A z ciekawości gdzie dokłądnie tą historie sprawdziłeś? Też musze! Mnie dawniej niepokoiły potwierdzenia logowań z jakiś dziwnych geolokalizacji no ale tak to klasyfikuje widocznie logowanie do różnych serwisów powiązanych
Chciałbym wam tylko przypomnieć, że kupujemy kilkadziesiąt myśliwców F35 które można tak naprawdę dezaktywować z USA. Fakt, nie mają one konkurencji w swojej klasie, ale mimo wszystko xD #usa #trump
Z ciekawosci sobie w authenticatorze sprawdziłem atywność na koncie Microsoft i zauważyłem, że od kilku miesięcy kilka razy dziennie mam podejrzaną aktywność. Próby logowań z różnych miejsc - błędne hasło. Konto zabezpieczone aplikacją + mocne hasło. O co chodzi?
#microsoft #informatyka #hacking #komputery
Mnie dawniej niepokoiły potwierdzenia logowań z jakiś dziwnych geolokalizacji no ale tak to klasyfikuje widocznie logowanie do różnych serwisów powiązanych