Banderowiec grozi polskiemu posłowi a uśmiechnięci klaszczą. To wypranie mózgu społeczeństwa, będzie opisywane w przyszłości w książkach o historii. #polityka #ukraina #mentzen
@Dimaimnienima: tak będą. Tak samo jak będzie opisywane to jak nas zydzi wywlaszczyli z mieszkan w 2018 gdy trump podpisal ustawe 447 i tak samo jak będzie opisywane, że polskie rolnictwo upadło w 2016 roku gdy została podpisana umowa CETA. Chociaż może nie bo nie będzie miał kto pisać tych książek gdy dokona się depopulacja Słowian przez szczepionki na covid.
@Dimaimnienima: nie wiem po co tam memcen jechal. Znaczy wiem, na rzecz kampanii prezydenckiej i by dalej porozniac mas z Ukraińcami. Kto sieje wiatr ten zbiera burze.
@mleko3-2procent: jest polakiem i może sobie jeździć gdzie mu się podoba. Jeśli według ciebie jadąc tam zasłużył na te kierowane w jego kierunku słowa to zgłoś się do tworek - pokój tam na ciebie czeka
@Ivan_Sekal: berkowicz? kazdy wie ze to imbecyl - nawet wyborcy konfederacji. A ty w dalszym ciągu nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie czym zasłużył sobie mentzen na słowa które były skierowane do jego osoby
Chociaż może nie bo nie będzie miał kto pisać tych książek gdy dokona się depopulacja Słowian przez szczepionki na covid.
źródło: 1000045867
Pobierz@Dimaimnienima: Niech przestanie opierać swoją kampanię na ofiarach z Wołynia i nienawiści do wszystkich
@Dimaimnienima: to czemu na niego głosują?
@Dimaimnienima: W dupie mam jednego i drugiego czubka, niech się pobiją i będzie święty spokój.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dimaimnienima: Mentzen się trzesie i boi?