Wpis z mikrobloga

@jakismadrynickpolacinsku jeśli zamierzasz grzać tylko gotowe dania ze sklepowych chłodziarek/zamrażarek to tak. Jeśli myślisz o klasycznym gotowaniu to wiedz, że jest to duża, zmodyfikowana suszarka bez dosyć istotnej opcji grzania od spodu, wiec co najwyżej upieczesz w tym i to tak se co najwyżej pasztet.
  • Odpowiedz
@morganpl na serio. Airfryer to urządzenie które daily używamy w kuchni. Oczywiście, trzeba trochę wydać, bo jak kupisz za stówkę to będzie lipny ale za jakieś 500 znajdziesz już dobry. Od ponad roku zajeżdżam model elektrolux i nie chce paść. Pamiętaj o tym żeby tam ziemniaków nie robić a jak chcesz to wymocz je w zimnej wodzie kilkanaście minut żeby skrobie puściły, bo spalona skrobia jest rakotwórcza.
  • Odpowiedz
@morganpl: jak masz piekarnik z termoobiegiem, to nie ma sensu kupowac air fryera. Moim zdaniem od jakiegos roku jest na to urzadzenie jakis sztucznie wykreowany "hype". M.in. na wszelkiego rodzaju forach.
  • Odpowiedz