Aktywne Wpisy

Analny_Rozrabiaka +567
Konfitura dodał kolejny film, ale się we mnie zagotowało. Pierwszy raz napisałem skargę. Za co my płacimy. Koleś stojący na chodniku - panie to będzie 5k grzywny! Chłop jeździ wśród dzieci po chodniku i ścieżki? Pyrpyr to bemdziem tylko za parkowanie rozliczać proszem 100 zł.
#policja #stopcham #konfitura #warszawa
#policja #stopcham #konfitura #warszawa

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
Powiedziałem mu, że i tak planowałem od lat wyjazd do Polski. Jego oczy się rozświetliły. Powiedziałem mu, że chciałbym odwiedzić rodziną miejscowość moich rodziców "Maczejowa" nieopodal Krakowa.
Kiedy przyjechaliśmy do Warszawy zostaliśmy potraktowani po królewsku - nie musieliśmy nawet przechodzić odprawy na lotnisku.
Pierwsze miejsce w które się udaliśmy była to fabryka Ursus. Po paru dniach pojechaliśmy w okolice Krakowa, gdzie jeden z lokalnych urzędników pokazał nam miejsce dawnego gospodarstwa Pakoszów, gdzie urodzili się mój ojciec i dziadek oraz także gdzie znajdowała się posiadłość Wron od strony mojej matki" - Peter Pakosh, założyciel Versatile o wizycie w Polsce
#motoryzacja #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #rolnictwo #traktorboners
źródło: 464870740_8855751797821108_403157844580282682_n
Pobierz