Aktywne Wpisy
mlody91pl +36
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

Niemaco122 +787
Kierowca BMW się oburzył na kierowcę seata bo nie mógł wyprzedzić na skrzyżowaniu. Akcja była taka że z podporządkowanej cofał tir z naczepa i blokował jeden prawy pas. Gość zostawił seata na awaryjnych tak jak na wideo. Zjeb z BMW stał może 30-40sek ale nie wytrzymał i musiał znaleźć kierowcę seata. Jak się skończyło to widać na nagraniu. Rozumiem że Dareczek źle zaparkował (prawdopodobnie pilotował kierowcę TIRa żeby mógł wyjechać) no ale

#wroclaw #jedzenie71
@Rad-X: no ale powiedz ile waży? Strzelam że z 2 kg
bo to teraz w ciul populare a ta nazwa dodaje +100% do ceny produktu.
ja już sam nie wiem czy sobie cukiernie robią jaja czy to na poważnie
źródło: obraz
Pobierzale wesole jest to, ze reklamuja paczka z Dubaju z muzyka hinduska... xD
źródło: D28cEJlj
PobierzA 40 za pączka to już kek xD
Flexowanie się pączkami Polish edition. Trzeba się jakoś odróżnić od plebsu przecież i pokazać kogo stać a kogo nie
@Zgrywajac_twardziela: to samo co z popcornem z biedronki sprzedawanym na meczach na stadionie narodowym po 18 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 852c43801b2f5e6c2b550f3e487d48a175905849f57763df938ae9ca8b16992c
Pobierz