Aktywne Wpisy

enzomatrix +3
Chcę kupić auto sprowadzone z zagranicy, sprzedawca namawia mnie na spisanie umowy na tzw. niemca, czy takie namawianie nie podchodzi pod jakiś paragraf?
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo
#motoryzacja #samochody #handlarze #prawo

Arbuzlele +55
W nawiązaniu do ceł narzuconych przez Trumpa na UE nawołuję do bojkotowania amerykańskich firm i korzystania z europejskich usług. Głosujcie portfelem i generowaniem ruchu
źródło: Screenshot_20250227_082349_Lite
PobierzChatGPT powiedział:
Żadna z wymienionych firm nie jest polską marką. Oto kraje pochodzenia niektórych z nich:
Spond, NRK, TV 2 Play, Orkla, KiMs, Idun, Maarud, Grans, Solo, ICA Cola, Trocadero, Max, Big Bite, Peppes Pizza, Deli de Luca –
Wiem że GOODRAM to polska marka. Do tego Wilk Elektronik to jedyny w Europie producent RAMu
Do tego nie były katowane zapisami i odczytami. Każda zdychała po zapisaniu około 80GB danych, a że wykorzystywałem je głównie do odczytu to minęło kilka miesięcy zanim się zorientowałem co się dzieje. Dało się dalej odczytać dane (na szczęście), ale zarówno zapis i odczyt spadały do kilkudziesięciu kB/s. Formatowanie, naprawianie i kombinowanie nie poprawiło sytuacji. Takie elektrośmieci do utylizacji po odpakowaniu.
A z coli czy snackow najlepiej zrezygnowac w ogole.
@Chris_Karczynski: brakuje canal +