Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#przegryw #depresja #samotnosc #wychodzeniezprzegrywu
nie wierzcie normikom ktorzy pisza ze nie zyje sie dla kobiet, ze nie sa one podstawa zycia itp. owszem to prawda szkoda tylko ze normiki doswiadczaja tego wszystkiego a jako prawiczek odtrącony przez kobiety czujesz się gorszy i tego uczucia nie da się pozbyć. co mi z tego wolnego czasu, pieniedzy jak nie mam co z tym zrobic, nie chce mi sie nigdzie wychodzic, kiedy widze szczescie i przystojnosc innych mezczn czuje sie jak ostatni śmieć. biore proszki na depresje juz od 2 lat ale nie pomagają.
jestem juz na tyle zdesperowany ze zastanawiam się nad wydaniem 50-100k na radykalne poprawienie wyglądu w tym np. operacja dwuszczękowa. czy to jest tego warte? czasem mysle zeby zostac alkoholikiem i zaprzepascic swoj maly sukces zawodowy na ktory pracowalem latami. codzienny bol staje sie nie do wytrzymania

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@mirko_anonim problem jest najprawdopodobniej w głowie a nie z Twoim wyglądem - chyba że masz jakieś poważne problemy. Popracuj nad psychiką z terapeutą i przestań się porównywać do innych. Zawsze znajdzie się ktoś przystojniejszy, lepiej obyty z kobietami i bogatszy, ale to nie znaczy że masz się z tego powodu dołować.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PowiatowyPepe: operacja dwuszczękowa jest inwyzyjna i bolesna, trzeba przez miesiac jesc przez słomkę, ale chyba nie mam innego wyjscia. nie mam problemow ze zgryzem ani mocnej retrogenii zeby to bylo uzasadnione medycznie ale tez nie wyglada to atrakcyjnie ani męsko.

@Rayslo: chodzę do terapeuty i nie ma efektu, oprocz lzejszego o 1k miesiecznie portfela. problem w wygladzie jest, poniewaz d----------i sie o to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w sensie to nie jest przedłużanie nóg czy coś, każda operacja generalnie ma jakieś plusy i minusy, terapia nie wyleczy z bycia brzydkim niestety, pomaga tylko w przepracowywaniu traum, ja bym operacje rozpoczął po lookmaxxingu naturalnym mocnym - ogarnięce cery, włosów (vifon albo fryzura surfera) i dorzuceniu troche mięśni - również tych szczeny, można je ćwiczyć np rzuciem gumy twardej, ja trochę zaostrzyłem twarz tym tylko niestety naturalnie jest
  • Odpowiedz