Aktywne Wpisy

opinel +172
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
AmarenoMORENO_00 +249
Obawiam się , że niebawem trzeba będzie s--------ć z Polski ale już nie przez kijowe ZAROBKI lecz przez p----------e CENY rodem z p---y...
#takaprawda #zalesie
#takaprawda #zalesie
źródło: temp_file6802860228914502483
Pobierz

Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie nic o tym.
#warsztat #samochody #mechanikasamochodowa
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMożesz też spróbować małego przekrętu i dokupić ubezpieczenie szyby do swojej aktualnej polisy. Jak ogarniasz to w tym samym TU to jest szansa że nikt nie zrobi oględzin auta lub poproszą o zdjęcia (które możesz zrobić umiejętnie).
Potem odczekać z tydzień i zgłosić
@Hopsa: też tak słyszeliśmy jak dostaliśmy pajączka na przedniej po kamyku, tak zrobili, że prawie śladu nie było i nie trzeba było wymieniać szyby i później z 5 lat tak jeździliśmy xD
Ale po tej sytuacji lepiej dopłacić do ubezpieczenia, aby zawierało koszt wymiany szyby bo przy drugim kamyczku pójdzie w p------c szyba raczej
szara taśma!
Gdzie ty mieszkasz że szyba kosztuje 800 euro do takiego
@srogi_grzyb: Oczywiście, że mieli - mogli go ominąć albo jechać na tyle wolno, by spod koła nie wystrzelił w szybę, a np. w maskę. Kiedyś znajomy jechał za ciężarówką i spod jej koła kamulec wystrzelił. Kierowcę zatrzymał, a że tamten miał postawę "chyba cię p------o" wezwał policję i gość od ciężarówki finalnie dostał mandat. Uzasadnienie było takie,
@ATAT-2 Nie czujesz, że to zwykle oszustwo i po prostu nie powinno się tego robić? Nie wstyd Ci proponować takie rzeczy?
@Siekas: wiesz, ja całą szybę ze 3 lata temu wymieniałem za 450 zł do podobnej klasy auta, więc jak za łatanie zażyczą sobie 250 € to i tak kiepski interes.
@pedrovegas: WTF? Nie chcieli powiedzieć przez telefon? Kontaktowałeś