Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +349
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

Ostatnio zwolniłam się z pracy, od tej pory panicznie boję się powrócić do pracy. Mam jeszcze oszczędności, jednak tak bardzo się boję. Byłam u psychologa, ale to nic nie dało.
@srogi_grzyb: Tyle, że trutnie są potrzebne przy rozmnażaniu, a przegrywie społeczne pasożyty nawet do tego się nie nadają.
@ted-ed-tyi: bo to jest wyimagowany problem. Wkrecilas sobie faze.
@ted-ed-tyi: już tu kiedyś o tym pisałem, że dla mnie małżeństwo z osobnymi kontami i podziałami tego typu, to jakiś kompletnie dziwny układ.
@linca_pau: najprostszą odpowiedzią byłoby powiedzieć, że trzeba było zrobić studia medyczne i się dziś nie martwić. Na pewno wszelkie manualne prace jak budowlanka, wykończeniówka, mechanika dalej będą miały się w porządku. IT potrzebuje pewnie tak do 5 lat
Też miałam taki strach i to z rok, zaczęłam aplikować w takie miejsca gdzie dało się zalatwic pracę bez rozmowy telefonicznej tyko przez e-mail czy messangera i tylko przy tym na czym się dobrze znam.
W jednej było fajnie ale mnie zwolnili bo odpyskowałam szefowi, w drugiej był straszny niesamowity mobbing i zrezygnowałam po 6 dniach, a w tej która teraz mam wszystko już zapowiada się bardzo dobrze.