Aktywne Wpisy

editores +79
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

SilesianPill +178
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
Jak można takie świństwo ludziom zrobić, żeby limited namecarda wrzucić za account checkiem (bo jak ktoś mi powie, że to skill check, to go wyśmieję). Jak kiedyś dawali namecarda w takim evencie, a to było 4 lata temu, wystarczyło wbić Golda, plus były Trial postaćki. A teraz? Przecież to połowie casuali przepadnie, a to oni najbardziej doceniają takie rzeczy, a nie whale, co se może wszystko kupić, nic go nie ogranicza i ma w dupie jakieś namecardy.
Bardzo niefajnie ze strony hoyo. Ja to ugram, bo mam Mavuikę i Citlali; zrobiłem 20, 22, 20, więc zostaje mi 2x 19, co nie powinno być problemem. Ale tak nie powinno być. Teraz mam potrzebne postaćki, a następnym razem już mogę nie mieć.
I ktoś powie "o co się spinasz, to tylko głupi namecard", no tak, ale jak ktoś gra od początku i wszystkie eventowe zbiera, to taki mu przejdzie koło nosa i nagle cała kolekcja traci wartość i zbieranie kolejnych traci sens, bo już masz z tyłu głowy, że ci coś przepadło. To tak jakby ktoś zbierał BP namecardy i nagle z d--y podnieśliby cenę BP z 10 dolców na 50. Tak się nie robi.
Dla wielu ludzi to będzie przerwanie serii zbierania nagród, bo nie będą fizycznie w stanie tego ugrać, choćby się zesrali, bo po prostu nie mają potrzebnych postaci. Nie czaję, czemu tym razem nie dali Trialowych postaci.
Za to czaję, czemu tak szybko naprawili buga z travelerem robiącym miliony dmgu z użyciem lanternów... Bo oni już wiedzieli, że idzie ten event i ludzie by go sobie zglitchowali. Heh.
źródło: obraz
PobierzJako że buff na swirl damage, to próbowałem wszelkimi sposobami Venti, Sucrose, Lynettka xDDD (brak anemo DPSa z prawdziwego zdarzenia...)
Ostatecznie poszło Mavuika, Benny, Furinka i Xilonen + jedzonko na 20% crit rate i crit damage.
Całe szczęście, że mam na dzisiaj ekipę z bond of life. Zaraz zobaczymy jak pójdzie...
Parafrazując klasyka - w żadne bond of lify nie będziemy się bawić, będziemy nap1erdalać Mavuiką.
Team jak wyżej, Perrie była zbyt squishy :(
źródło: Bez tytułu
PobierzAlbo masz te postaćki co trzeba, albo zapomnij o namecardzie
źródło: the-square-hole-square-hole
Pobierz