Wpis z mikrobloga

Wsadźta se w dupę ten event #genshinimpact

Jak można takie świństwo ludziom zrobić, żeby limited namecarda wrzucić za account checkiem (bo jak ktoś mi powie, że to skill check, to go wyśmieję). Jak kiedyś dawali namecarda w takim evencie, a to było 4 lata temu, wystarczyło wbić Golda, plus były Trial postaćki. A teraz? Przecież to połowie casuali przepadnie, a to oni najbardziej doceniają takie rzeczy, a nie whale, co se może wszystko kupić, nic go nie ogranicza i ma w dupie jakieś namecardy.

Bardzo niefajnie ze strony hoyo. Ja to ugram, bo mam Mavuikę i Citlali; zrobiłem 20, 22, 20, więc zostaje mi 2x 19, co nie powinno być problemem. Ale tak nie powinno być. Teraz mam potrzebne postaćki, a następnym razem już mogę nie mieć.

I ktoś powie "o co się spinasz, to tylko głupi namecard", no tak, ale jak ktoś gra od początku i wszystkie eventowe zbiera, to taki mu przejdzie koło nosa i nagle cała kolekcja traci wartość i zbieranie kolejnych traci sens, bo już masz z tyłu głowy, że ci coś przepadło. To tak jakby ktoś zbierał BP namecardy i nagle z d--y podnieśliby cenę BP z 10 dolców na 50. Tak się nie robi.

Dla wielu ludzi to będzie przerwanie serii zbierania nagród, bo nie będą fizycznie w stanie tego ugrać, choćby się zesrali, bo po prostu nie mają potrzebnych postaci. Nie czaję, czemu tym razem nie dali Trialowych postaci.

Za to czaję, czemu tak szybko naprawili buga z travelerem robiącym miliony dmgu z użyciem lanternów... Bo oni już wiedzieli, że idzie ten event i ludzie by go sobie zglitchowali. Heh.
PiersKurczaka - Wsadźta se w dupę ten event #genshinimpact

Jak można takie świństwo ...

źródło: obraz

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiersKurczaka: Bez Mavuiki, Citlali i Xilonen nie dałbym rady. Ale i tak dobrze, że dają tego buffa jak jakiś znajomy wbił 20poziom i można używać potek i jedzonka bo bez tego byłbym bez szans na 20x5. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@PiersKurczaka: Jaa pierdykam nawet mi nie mów... ;__; Ile się wczoraj napierdzieliłem, żeby tę platynkę zrobić to jest masakra.
Jako że buff na swirl damage, to próbowałem wszelkimi sposobami Venti, Sucrose, Lynettka xDDD (brak anemo DPSa z prawdziwego zdarzenia...)
Ostatecznie poszło Mavuika, Benny, Furinka i Xilonen + jedzonko na 20% crit rate i crit damage.
Całe szczęście, że mam na dzisiaj ekipę z bond of life. Zaraz zobaczymy jak pójdzie...
  • Odpowiedz