Aktywne Wpisy

BIALYBUREK +58
Premier kraju na luzie na zwykłej trybunie i ani razu go realizator nie pokazał XD
#mecz
#mecz

źródło: image_picker_FFA57E25-CECE-4734-A058-58478EE50009-19767-000009A4A85E9A6D
Pobierz
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chcieliśmy obejrzeć dom. Jak zwykle oferta przez biuro nieruchomości, więc na starcie podpisana umowa i oczywiście prowizja od obu stron.
Dom nam się spodobał i chcieliśmy go kupić. Niestety negocjacje prowadzone przez biuro były nieskuteczne (tak w skrócie chcieliśmy niższą cenę ze względu na kilka usterek, na które nam zwrócił uwagę specjalista od odbiorów lokali, którego ściągnęliśmy na oględziny). A właściciele (podobno) nie chcieli zejść poniżej jakiejś tam
Chcieliśmy obejrzeć dom. Jak zwykle oferta przez biuro nieruchomości, więc na starcie podpisana umowa i oczywiście prowizja od obu stron.
Dom nam się spodobał i chcieliśmy go kupić. Niestety negocjacje prowadzone przez biuro były nieskuteczne (tak w skrócie chcieliśmy niższą cenę ze względu na kilka usterek, na które nam zwrócił uwagę specjalista od odbiorów lokali, którego ściągnęliśmy na oględziny). A właściciele (podobno) nie chcieli zejść poniżej jakiejś tam
W skrócie, 33 lata, 190 cm wzrostu, na razie mam 107 kg (ale już miałem za sobą jedną diete za 120 do 78 kg, ale efekt jojo itp. weszło mocno).
Czemu znów jestem na diecie? Nie podobam się sobie, ale też ... powoli problemy z ciśnieniem, problemy z cukrem. Lekarz powiedział mi wprost, że jak się nic nie zmieni (brak ruchu, złe jedzenie) to oczywiście z nadciśnieniem i cukrzycą można żyć, ale to powoduje dyskmofort, plus odbiera jednak lata życia.
Ma rację. Podszedłęm profesjonalnie, badania krwi, dieta (mam dietę pudełkową niskie IG, wszystko zgodnie z zaleceniami przez dietetyka), i nie czuję głodu, wszystko jest ok. Ale mam wrażenie, że jakaś część mnie, moje ciało uważa że jednak potrzebuje zamówić pizzę, albo o----ć kebaba nie dla zaspokojenia głodu, no ale właśnie czego.
Aktualnie jestem na diecie i się ruszam i czuję się inaczej (lepiej), robię normalną kupę, już kilka kilo zeszło. Spodnie bardziej luźne, no ale nie wiem. Może szukam tutaj trochę wsparcia :)
#odchudzanie #dieta #jedzenie #sport #zdrowie #medycyna #szpital
@Milo900: wg mnie jak najbardziej.
Tak jak można od cukru.
Z czasem to powinno przejść, a jak podjąłeś już pierwsze kroki, to postaraj się wytrwać :)
Niedługo powinno się unormować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast każdy człowiek potrzebuje dopaminy. Sport i zdrowy tryb życia nie daje Ci tyle dopaminy co syfiaste żarcie dlatego masz zachcianki. Jest to związane też z tym, że gratyfikacja z efektów zdrowego stylu życia jest odroczona w czasie, a ta z syfiastego żarcia jest na już.
Jeśli na prawdę chcesz coś zmienić to rzuć w c--j te pudełka, bo