Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
przyjacielski-społecznik-36: @panczii O co ci dzbaniaku chodzi? Pisałem z telefonu, chodzi ci o to słowo "myję"? Autokorekta...
@Dalton_z_Drezdenka no ja nie mam problemu że partnerka "śmierdzi" ale trochę głupio mi tak bo w teorii też mogłbym powiedzieć że mi się nie chce umyć, a jednak dbam o to żeby było czysto żebym też pryz niej nie śmierdział. Ja się dużo pocę. Ona niby mniej bo jest chuda no ale...
  • Odpowiedz
  • 5
@mirko_anonim problem to jest raczej z Tobą. To całkowicie normalne że różni ludzie preferują różne pory dnia na prysznic. Jak Ci to bardzo przeszkadza to możesz jej powiedzieć o swoim fiole na punkcie czystego łóżka. Mam nadzieję że sam prezentujesz poziom czystości, którego wymagasz od niej i po zabawach łóżkowych wlatuje prysznic
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja p------ę to weź jej powiedz, że nie masz nic przeciwko temu żeby poszła się kąpać rano, ale jak chce razem cimcirimci to oczekujesz że się wykąpie.
a co do AZS to ma rację o ile się długo kąpie, ja też mam AZS i krótka kąpiel tak 5 max 10 min i elo wtedy skóra aż tak się nie wysusza.
  • Odpowiedz