Wpis z mikrobloga

O kurde, Michelle Trachtenberg nie żyje. Eurotrip to film mojej młodości. Oglądałem go pierwszy raz w 2005 roku, w wieku 20 lat, z jakiegoś rmvb i to był czas gdy myślałem, że moje życie potoczy się w innym kierunku. Żyłem jeszcze marzeniami i jakimiś nadziejami. 39 lat to nie jest wiek na umieranie [*]

https://www.filmweb.pl/news/Michelle+Trachtenberg%2C+gwiazda+%22Plotkary%22%2C+nie+%C5%BCyje.+Mia%C5%82a+39+lat-159704

#przegrywpo30tce #film #smierc #aktorka #ladnapani #filmy #eurotrip #gimbynieznajo
Tetsuya - O kurde, Michelle Trachtenberg nie żyje. Eurotrip to film mojej młodości. O...

źródło: eurotrip---backdrop-w1280

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@Tajlosfit: myślałem że bardziej będę korzystał z życia a w tym wieku to będę miał już rodzinę, duży dom i dobrą pracę (najlepiej własną firmę). Zrealizowałem tylko to ostatnie a co do pierwszego punktu to szkoda gadać... nigdy nawet na randce nie byłem.
  • Odpowiedz
myślałem że bardziej będę korzystał z życia a w tym wieku to będę miał już rodzinę, duży dom i dobrą pracę (najlepiej własną firmę). Zrealizowałem tylko to ostatnie a co do pierwszego punktu to szkoda gadać... nigdy nawet na randce nie byłem.

@Tetsuya: nigdy nie jest za późno!
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Napiszę coś kontrowersyjnego, ale żaden wiek nie jest dobry na umieranie i zawsze jest nie teraz. Jak widziałeś film Krótki film o zabijaniu, jest tam scena przedostatnia chyba i mają bohatera granego przez Bakę stracić, Globisz co gra adwokata, na pytanie gościa z ZK, czy już nagadał się z klientem, bo czas na egzekucję, odpowiada, że nigdy nie powiem już. Po prostu każda historia ma swój osobny bieg i
  • Odpowiedz