Aktywne Wpisy

tytanowyy +103
#zmianaczasu
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd
Największa beka to zawsze z #pkp Pociągi stoją sobie w szczerym polu i czekają godzinkę aby ruszyć wg. Rozkładu xd

auto_reply +13
Idę się skonfrontować z laską i typem, którzy robili sobie ze mnie jaja na fejsie i nie chcą się do tego przyznać. W skrócie typ zaczął do mnie wypisywać, że mu się podobam i że myśli o zostawieniu swojej laski dla mnie. Ja głupia nie jestem, ale ciągnęłam te rozmowę, żeby zobaczyć czy się przyznają, że robią sobie ze mnie bekę. Idą w zapartę. Zaraz sobie z nimi pogadam na żywo. Życzcie

Posiadam od nowości czyli chyba z 7 lat #irobot #roomba 980, czas na wymianę baterii i jednego kółka i ogolnie juz sfatygowany przez koty i meble. Myśle ze w wymianie na oryginalnych częściach gdzieś w 1000tys sie zmieszczę. I teraz czy szukać jakiegoś fajnego chińczyka do 2000tys czy moja roombe reanimować? Nie wiem jak teraz wyglada świat robotów odkurzających, jak kupowałem to był to chyba najwyższy model, ogólnie to jest wszystko okej brakuje tylko aby w apce można było dawać strefy wykluczeni i wysyłać jego w konkretne miejsce.