Aktywne Wpisy

tojapaweu +265
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Brutus66 +67
Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Pracuję zdalnie w firmie którą można nazwać biurowym kołchozem i jestem zatrudniony na umowie o pracę. Dziś mój dostawca internetu miał planowane prace techniczne. Info o nich przekazałem przełożonym z wyprzedzeniem dzień przed. Skończyło się tak, że łącznie nie miałem neta przez 4h z przyczyn ode mnie niezależnych i dowiedziałem się, że muszę ten czas odpracować i zgodnie ze wszystkim co wyczytałem to jest to wbrew prawu i kodeksowi pracy XD
Brak internetu był ode mnie niezależny, a ja zgodnie z definicją nie miałem warunków do świadczenia pracy. W świetle prawa jest to traktowane jako przestój, bo pozostawałem w stałej gotowości do wykonywania pracy i nie mogą mi kazać odrabiać żadnych godzin z tego tytułu. Co o tym powiecie? Bo szczerze się zastanawiam czy nie podać ich za to do inspekcji pracy.
#pracbaza #korposwiat #it #kolchoz #korpo #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: trzeba bylo sie w takim razie zalogować do roboty skoro byles w gotowość
albo pojechać do biura skoro wiedziałeś o zapowiadanej przerwie w dostawie internetu
Ja pierniczę, jutro bede leżał chujem do gory ale powiem pracodawcy ze bylem w gotowości do pracy tylko nie chciało mi sie zalogować xD
Czego to ludzie nie wymysla
2/10
@SolarisYob: weź się skończ kompromitować xD
@mirko_anonim: Zalinkuj paragraf z KP, który tak twierdzi bo pracodawca uznał twoją niezdolność jako przestój i nakazuje ci ją odrobić w innym terminie
Brak internetu w domu był od ciebie niezależny. Ale możliwość pracy miałeś, bo wiedziałeś wcześniej, że nie będzie neta. Wystarczyło pójść gdzieś, gdzie jest internet. Nie kupuję takich wymówek. Właśnie po to dostawca internetu informuje wcześniej, żeby się można przygotować.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Jailer możemy zamknąć ten wątek?
Dorośli ludzie.... XD
Wiesz, że mamy coś takiego jak hotspot?