Aktywne Wpisy
kinlej +348

źródło: Przechwytywanie
Pobierz
mickpl +299
A teraz wyobraźmy sobie co by się działo gdyby wprowadzić ten progresywny kataster i równolegle całkowicie zwolnić z belki giełdę.
Tysiące mariuszy zmienia front, janusze wklepują "jak kupić akcje szukaj". Codzienne dyskusje na przystankach tramwajowych. "Paaanie, CCC to siem skończyło, teraz to tylko akcje Żabki".
Nosacze nieustannie śledzą kursy, jak rośnie to że BYŁO WIADOMO, jak spada to pikiety pod siedzibami spółek.
Pół
Tysiące mariuszy zmienia front, janusze wklepują "jak kupić akcje szukaj". Codzienne dyskusje na przystankach tramwajowych. "Paaanie, CCC to siem skończyło, teraz to tylko akcje Żabki".
Nosacze nieustannie śledzą kursy, jak rośnie to że BYŁO WIADOMO, jak spada to pikiety pod siedzibami spółek.
Pół
#linux
@fervi: da się to jakoś legalnie pobrać czy tylko samoróbki z XDA? Szczerze mówiąc, nie słyszałem o tym systemie w innych przypadkach niż Chromebooki.
Komentarz usunięty przez autora
przy założeniu:
@daktyle: Nie ma sensu, instaluejsz co popularne, co będzie miało wsparcie długo. Np (X/L)ubutu 24.04 LTS. Ubuntu 24.04 LTS będzie otrzymywało wsparcie techniczne przez 5 lat, do czerwca 2029 r.
@daktyle: ChromiumOS możesz zainstalować wszędzie. Ja polecam ThoriumOS, czyli fork ze zoptymalizowanym Chromium.
Kiedyś używałem Solusa i był stabilny jak na rolling-release, ale
@daktyle: No, jak nie znasz softu i nie masz swoich ulubionych apek to tak, jest to trudne do zainstalowania, żeby nie wgrać kilku giga zbędnych rzeczy. Ale, nie jestem pewien, czy OpenSuse nie ma w kategorii pulpitów opcji IceWM i sam wtedy zaznacza domyślne zależności przygotowane przez deweloperów susła.
Devuan też najlepiej, jak wiesz co