Aktywne Wpisy

KorbenDallas +34
#raportzpanstwasrodka czyli podsumowując - waldi zrobil dziecko. Nie miał kwalifikacji do utrzymywania tego dziecka. Była żona ogarnęła mu papiery (pewnie orzeczenie o niepełnosprawności) żeby mógł podjąć jakąś pracę i żeby było z czego ściągać alimenty. Waldi dostając do ręki papier zatrudniający w firmie SOLID poczuł się silny i nastukal babcię na oczach dziecka, a następnym krokiem był wyjazd do Kambodży w celu poznania Marcina, który nawet nie chce mu mówić

Atreyu +23
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜

źródło: op
Pobierz
Tak polski Minister Finansów skomentował 2 tygodnie temu słowa Olafa Scholza. Musial pamiętać, żeby podkreślać, że chodzi tutaj o Niemców, a tak na prawdę bez mrugnięcia okiem przyznał otwarcie, że obietnice polityków z kampanii wyborczej można włożyć między bajki.
https://youtu.be/gh__te_aIXs?si=klsch8uybEGIibmS&t=1324 (22:04)
#polityka #koalicjaobywatelska #domanski #polsatnews