julia-kuterska julia-kuterska 2 godz. i 9 min temu 0 + 18? XD ja w wieku 29 mam 3. #przegryw źródło: Screenshot_2025-02-26-12-40-32-153_com.zhiliaoapp Pobierz
vieniasn vieniasn 2 godz. i 7 min temu via Android 6 + @julia-kuterska źródło: temp_file4964315411441364666 Pobierz
FrizPL FrizPL 2 godz. i 6 min temu via Wykop 0 + @julia-kuterska: chyba jestem boomer bo nie wiem co to bodycunt
proszebardzo2 proszebardzo2 2 godz. i 5 min temu via Wykop 0 + @julia-kuterska: bo to szlauf jest a ty dobra dziewczyna
Przegrywultimate Przegrywultimate 2 godz. i 4 min temu via Wykop 2 + @julia-kuterska: może jesteś brzydka? @FrizPL to znaczy ile osób ją wyruchało.
julia-kuterska julia-kuterska 2 godz. i 1 min temu via Wypiek 2 + @Przegrywultimate może. A może poprostu się szanuje?
JoeGlodomor JoeGlodomor 2 godz. i 1 min temu via Wykop 2 + wieku 29 mam 3. #przegryw@julia-kuterska: to bardziej wygryw, niż przegryw
julia-kuterska julia-kuterska 1 godz. i 35 min temu via Wypiek 0 + @biedny_huop ╭━━━┳╮╭╮╭┳━━━┳╮╱╱╱┃╭━╮┃┃┃┃┃┃╭━━┫┃╱╱╱┃┃╱╰┫┃┃┃┃┃╰━━┫┃╱╱╱┃┃╱╭┫╰╯╰╯┃╭━━┫┃╱╭╮┃╰━╯┣╮╭╮╭┫╰━━┫╰━╯┃╰━━━╯╰╯╰╯╰━Pokaż całość
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 30 min temu via Android 0 + @julia-kuterska każdy twój partner. Zwykła faja do bicia
julia-kuterska julia-kuterska 1 godz. i 29 min temu via Wypiek 0 + @biedny_huop ale ty już powiedziałeś swoje
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 28 min temu via Android 0 + @julia-kuterska a ty już nigdy nogi na świętym tagu nie postawisz bo cię zdoxxuje
julia-kuterska julia-kuterska 1 godz. i 27 min temu via Wypiek 0 + @biedny_huop ale to nie do mnie tam. Do mnie nie
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 26 min temu via Android 0 + @julia-kuterska nie interesuje mnie do kogo, nie masz prawa wchodzić na tag przegryw rozumiesz
julia-kuterska julia-kuterska 1 godz. i 24 min temu via Wypiek 1 + @biedny_huop jak to przegryw gnębi mnie przecież mam prawo prostować tam gdzie chce
biedny_huop biedny_huop 1 godz. i 16 min temu via Android 0 + @julia-kuterska zasady tagu są takie, że nie jesteś tu akceptowalna. Wychodzisz stąd
źródło: Screenshot_2025-02-26-12-40-32-153_com.zhiliaoapp
Pobierzźródło: temp_file4964315411441364666
Pobierz@FrizPL to znaczy ile osób ją wyruchało.
@julia-kuterska: to bardziej wygryw, niż przegryw
╭━━━┳╮╭╮╭┳━━━┳╮╱╱╱
┃╭━╮┃┃┃┃┃┃╭━━┫┃╱╱╱
┃┃╱╰┫┃┃┃┃┃╰━━┫┃╱╱╱
┃┃╱╭┫╰╯╰╯┃╭━━┫┃╱╭╮
┃╰━╯┣╮╭╮╭┫╰━━┫╰━╯┃
╰━━━╯╰╯╰╯╰━
Komentarz usunięty przez moderatora