Aktywne Wpisy

steel_works +485
Cześć Mireczki.
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby
Mamy dla was chyba całkiem fajne #rozdajo
W ramach promocji i zbliżającego się weekendu majowego Mamy do rozdania 1x "Poręcze do Dipów" lub "Drążek ścienny 120cm" (do wyboru)
Oraz 10x Voucher na 70zł który można przeznaczyć na zakup sprzętu naszej produkcji na steelworks.com.pl
Żeby

źródło: IMG_1818_Easy-Resize.com
Pobierz
magdalena-gaska +856
źródło: temp_file7771972289314103766
Pobierz@Andrzej_Buzdygan: Czyli jak w typowym korpo, ale za gorszą kasę i pracę w gorszych warunkach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andrzej_Buzdygan: to tak jak w większości prac
Kiedys pracowalem przy mechanicznej pracy robiac w kolko to samo, wtedy myslalem co porawsa po kilku latach, ze mnie p-----e, ale z perspektywy czasu duzą, a wrecz ogromna zaleta jest czysta głowa i zostawianie pracy w pracy.
@Andrzej_Buzdygan: kumpel pracował, każdy pracownik jest rotowany żeby nie robił tego samego w kółko, chyba co tydzień przestawiali ludzi na inne etapy żeby nie oszaleli
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli jak w korpo - najpierw bezpłatny staż, a potem może będzie umowa?
Na stanowisku gdzie pewnie wymagana jest książeczka zdrowia, jest kontakt z żywnością itp. można "sprawdzać" ludzi bez umowy?
Serio pytam (bo nie wiem), a wydaje mi się to abstrakcyjne, nawet jak na rzeźnię/ubojnię.
Też robiłem na produkcjach ale robiłem różne rzeczy a nie jedną cały dzień.
Max 2h i dostałbym pierd.lca od tego.
@xer2--her: Wszystko odbywa się w dosyć ciemnym pomieszczeniu. Świeci niebieskie światło, bo to podobno uspokaja zwierzęta. Są najpierw podwieszane na haki na linię. Potem wjeżdżają do hali i na linii w maszynę, która odcina im głowy. I tyle. Czasem jeszcze wierzgają, ale to efekty konwulsji, jak z tymi co niby biegały bez głowy. Świnie się