Aktywne Wpisy

fejka +178
Wspieraj lokalnych rolników mówicie?
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego
Kupiłem właśnie truskawki bezpośrednio od rolnika, pytam ile kg w koszyku mniej więcej? Łoo Panie, ponad 2kg na spokojnie. Biorę. Przychodzę do domu, ważę. 1,4kg. Zapłacona oczywiście stała kwota "za koszyk". No dobra trudno, może taki koszyk trafiłem.
Druga rzecz, na wierzchu piękne, czerwone, duże truskawki a pod spodem po przesypaniu w domu co druga spleśniała xD
Dlaczego

Gagagarin +36
#tinder Rozmowa o randkę w 2025

źródło: temp_file7271824666312785011
Pobierz
#oszczedzanie #toyotabank
źródło: limit
Pobierz@lormont: sprawdz jakie sa odsetki powyzej 100k. kiedys dobre % bylo tylko do 100k.
@lormont: moj limit jest 30 000 MisiuF1 ma bez limitu, ale podpisywalismy umowy w innym czasie pewnie. wiec wyglada na to ze musisz sie dobrze wczytac w umowe. jak wyplaty po 3000 to xd
@lormont: moze. ale bardziej prawdopodobne jest ze chca ograniczyc odplyw srodkow z banku, a dobre oprocentowanie jest wylacznie powodem tego ze sciagaja srodki zeby utrzymac ustawowo wymagana rezerwe, poczytaj umowe, jak widac duzo sie zmienia.
źródło: image
Pobierz