@maczeta31: ta ale, drugiej strony, kto by przewidział do czego te pajacenz MRiT i innuch menażerii się posuną żeby pompować ceny, noi że Putler zaatakuje...
Brak kroplówki finansowej boli? Zawsze możecie zmienić branże
@Protectorx: Dokładnie tak jest. Ja p------e. XD Jak ruskie boty z ukrainskimi botami. Nie trzeba mieć związku z nieruchomościami, żeby cisnąć bekę z micka.
@Protectorx: co ma mnie piec przepraszam? Kupilem mieszkanie 3 lata temu kiedy wszyscy mówili, że to głupota, że co ja robię, że ceny już nie wzrosną, żebym dalej wynajmował a ja zarobiłem od tamtego czasu 40%, nie licząc kasy jaką zaoszczędziłem na wynajmie. A od niedawna sam wynajmuje i mam spokojne ROI na poziomie 8%.
@maczeta31: Nieruchomości były sztucznie podtrzymywane kroplówkami z rządu, ale też czynnikami, których nikt nie mógł przewidzieć, jak pandemia, czy fala imigracyjna
źródło: Screenshot 2025-02-26 at 11.21.45
Pobierzźródło: ead56b249f1f2984fd770a553498faab1c285b5f3eac853ec46cb7810bb5efee
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Brak kroplówki finansowej boli? Zawsze możecie zmienić branże
@Protectorx: Dokładnie tak jest. Ja p------e. XD Jak ruskie boty z ukrainskimi botami.
Nie trzeba mieć związku z nieruchomościami, żeby cisnąć bekę z micka.
@maczeta31: #niepopularnaopinia ale wykop na banie micka był lepszy xD ten to sra wpisami jak z karabinu, połowa to brednie, ale plusują w ciemno