Aktywne Wpisy

Melkovva_ +31
czym najdziwniejszym popijaliście wódę?
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...
10 lat temu spotkałam się z koleżanką z LO i piliśmy u nich na mieszkaniu studenckim i do wódy był sok Hortex czekolada z wiśnią.
Do dziś mnie trzepie jak sobie ten smak przypomnę ...

juz_usma +311
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Straszny scenariusz, a jednak.
#nieruchomosci
Ofertowe będą zawyżone o jakiejś 10%, tak jak i teraz. Przecież każdy co idzie do biura dostaje "specjalną ofertę" tzn. domyślny rabat.
Nadal ludzie będą przychodzić i pytać "a może coś taniej", żeby usłyszeć "dla pana oczywiście".
Żeby teraz poznać ofertowe ceny, to nie trzeba chodzić do biura. Wystarczy email lub telefon. A biura jednak po coś istnieją.
@barber-barberski: a celem tej ustawy był negatywny wpływ na branże czy większa transparentność informacyjna dla klienta?
Polaka.
Niebywałe
Ale nie zgadzam się z ekstrapolacją @mickpl, że przez to, że będą ceny na stronie, to nikt nie będzie odwiedzał biur sprzedaży. Bo teraz też nikt nie musi przychodzić do biura sprzedaży, żeby zobaczyć cenę ofertową (bo można ją uzyskać przez emaila
Wszyscy jesteśmy świadomi że podawanie cen przez developeruchów to powinna być rzecz normalna, a nie metafizyka. Nie dlatego że będzie taniej ale łatwiej. Dzisiaj sprzedaż mieszkania przypomina sprzedaż garnków emerytom na zamkniętych spotkaniach, gdzie wciskają im śmieci z chin z 1000x przebitką, wpychając ich w kredyty na lata. W końcu nie każdy emeryt może sobie pozwolić