Wpis z mikrobloga

#twitch #nitrozyniak
Ok tylko jeżeli ktoś z zagranicy zrobiłby żart o Polakach i jeszcze za to by sobie statuetki wręczali to 3/4 polskiego twitcha żerałoby się i robiło commentary…

Nawet jeżeli uznajemy: „ok to jest żart i nie będziemy mieć problemów jak ktoś będzie z nas żartował” to nie rozumiem po c--j ten klip był w głosowaniach i był brany pod uwagę. Jeżeli suchar chce aby cała ta impreza była poważna i uderzała do mainstreamu to niektórych rzeczy nie można poruszać.

To pisze w nawiązaniu do opinii nitro i takie trochę podejście „to jest żart, on tylko żartuje”
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adamcborodo nawet jeżeli to nie robiąc z twitch community udawanych sztywniaków spinających się o to co kto powiedział. Może jeszcze miałby zacząć kampanię przeciw osobom mówiącym „cword” zamiast „cwel” jakby nie było wiadomo o co chodzi?
  • Odpowiedz
  • 0
@tomek0931: a to już inna kwestia że twitch nie rozumie tego słowa i rzuca sobie na prawo i lewo nawet pod zmienioną postacią. Można to zrozumieć bo portal ma dziwne zasady i część ludzi mówi to w ramach jakiegoś rodzaju buntu.

Bardziej mi chodzi o to że ci sami ludzie którzy mówią że to tylko żart, w tym nitro, robiłoby wielkie oburzenie jakby sytuacje obrócić o 180 stopni.
  • Odpowiedz
@Adamcborodo: Większa kontrowersja = większe liczby, od zawsze tak działa internet ¯\(ツ)/¯ nikomu z tych osób nie chodzi o to, by robić jakieś family friendly show, a by zarobić na tym jak najwięcej i by ludzie długo po wydarzeniu dalej o nim rozmawiali.
  • Odpowiedz
@Adamcborodo Remek wyraził swoje zdanie, później jakiś kolega ukraińca swoje i koniec. Dalej to rozdmuchują tacy ludzie jak Ty a tamci dwaj mają na siebie wywalone. Może warto przestać brać tak wszystko do siebie i kazać ludziom myśleć tak samo? Powiedział co myśli i nie prowadzi aktywnej kampanii przeciw komukolwiek
  • Odpowiedz
  • 0
@tomek0931: no to ja też wyraziłem swoje zdanie a potem będę miał wywalone, nic nie biorę do siebie, po prostu dałem swoją obserwację na dany temat.

No z tą kampanią to tak jednak średnio bym się zgodził skoro są wręczane nagrody za „zdanie o Ukraińcach”. Nieświadomie ale jednak.
  • Odpowiedz