Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie
Ostatnio w czasie rozmowy wyszlo ze moja dziewczyna twierdzila ze to normalne ze ludzie czesto utrzymuja kontakt jesli laczyla ich jakas "lozkowa przygoda", niezobowiazujacy s--s i takie tam. No i wymsknelo jej sie ze ona utrzymuje z jednym facetem kontakt bo to dalej jej znajomy, nawet ja go niby poznalem ale nie wiem o kogo chodzi bo nie chciala powiedziec. Powiedziala ze to totalnie bylo fizyczne i nie

Soothsayer +75
przyszedł ostatnio na warsztat jakiś typ z ukrainy i mimo, że maile pisaliśmy po polsku to okazało się, że po polsku on niet tylko po angielsku no i niesamowite szczęście stary miał, że akurat ja byłem bo nikt by się z nim nie dogadał, no i ja zacząłem z nim gadać i jestem z siebie dumny w c--j bo nie sądziłem, że kiedykolwiek będę mógł na luzie gadać tak z obcym typem
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNo właśnie nie usłyszałem, bo odeszedłem
Komentarz usunięty przez moderatora