Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
lukbla +40
#spierdotrip okrutny. Natknąłem się na miejsce gdzie chłopak się powiesił

źródło: temp_file4482925835094633936
Pobierz
Wiele osób się zastanawia czy teraz na dołku dokupić. Wiele osób zadaje pytanie jak wpłacić i dostaje odpowiedzi że najlepiej poprzez ZEN ale z tego co wywnioskowałem to wpłata poprzez ZEN jest opłacalna to dopiero wypłata już nie.
Czy opłaca się wpłacać na giełdę kasę zwykłym przelewem na przyklad na binance?
Jeżeli ktoś dziś wpłaci na dołku 50 tys, kupi krypto na ktorych zarobi hipotetycznje drugie 50 w miesiac. Zarobione 50 tys zostawi na giełdzie a te środki które wpłacił wypłaci z giełdy, czyli tyle samo ile wpłacił. Czy wtedy jest jakikolwiek obowiązek podatkowy i trzeba to gdzieś rozliczać zglaszac w danym roku?
@stara_biauka_: oczywiście, że jest. Ja p------e, skąd się bierze to dziwne przekonanie, że wpłaty lub wypłaty cokolwiek znaczą?!