Aktywne Wpisy

okrupnik +194
Dlaczego w tym kraju nie mogę iść normalnie do sklepu stacjonarnego, tak jak robi to biały człowiek w krajach zachodnich i kupić smartfona nie będąc przy tym o------m na 700zł? O co w tym chodzi? Czy ja już wszystko muszę kupować na platformach e-handlowych i w sklepach internetowych?
#polska #samsung #android #patologia #finanse
#polska #samsung #android #patologia #finanse

źródło: nie dla idiotów
Pobierz
json-derollo +51
no i tak to jest
może ma ktoś jakieś polecajki na śniadanie przy legnickiej, nie musi być z dowozem
śniadania na turystycznym rynku chyba mnie znudziły
#wroclaw #jedzenie71
może ma ktoś jakieś polecajki na śniadanie przy legnickiej, nie musi być z dowozem
śniadania na turystycznym rynku chyba mnie znudziły
#wroclaw #jedzenie71

źródło: image_picker_08669163-3608-45CA-907C-97E47F6A2CAA-30617-00000A4DB5E9CC9D
Pobierz
#cultowe (1486/1000)
Bathory - Through Blood by Thunder z płyty pt. Twilight of the Gods (1991)
Było już pod tagiem paru Quorthonów, ale z ostatniego albumu klasycznej dyskografii Bathory jeszcze nic. A Through Blood by Thunder muszę dać choćby ze względu na gitarową solówkę, z kategorii tych, które określam per "kozacka". Nie jest szczególnie wirtuozerska, uj wie, może nawet kiedyś potrafiłem ją zagrać, ale za to jak to "siedzi" w klimacie całego numeru pięknie!
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe
@cult_of_luna: solówka z Through Blood by Thunder z Twilight of the Gods, choć krotka, mało "technicza", to nadal nie usłyszałem drugiej takiej, która robiłaby takie wrażenie na mnie. Cholera, Quorthon miał to "coś".