Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +68
Jak łykend, to #rozdajo wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
Hibod +137
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

I jaka choroba sprawia, że nie może w internecie robic NICZEGO poza wykopem, serialami i grami?
@pretensja_w_oczach dziekuje za zawołanie. Warto dodać, że
źródło: 1000013736
PobierzMoże dlatego, że "próbowanie sił w pracy" wymaga, aby nie było tak, by "na niczym nie zależało"?
Dosłownie tacy jak Ty bronili wykopka bordo do ostatniej sekundy.
Hej chlopaki, właśnie coś sobie uświadomiłem.
Qew dzisiaj znowu pyta co robić z okruszkami ze stołu. Pytał o to wielokrotnie. Ludzie zawsze pisali mu, że na rękę albo chusteczkę i do kosza. A teraz kolejny raz nie wie co z nimi zrobić, chociaz przecież juz to wiedział. Pisał, że dawal juz okruszki do kosza. Dzisiaj znowu ludzie go instruują, ale jutro nie będzie juz
Tak, on nie chce realnie się tego nauczyć. Za 10 lat jak go ktoś poprosi o wytarcie stołu nadal będzie pytal "a cO z oKrUsZkAmI?" .
Słyszałem o takim przypadku od znajomego. Opowiadał kiedyś przy piwie, jak jego brat właśnie w ten sposób postępuje. Zawsze gdy czegoś nie chce mówi,
@123412341234 Prawda to. On myśli tylko o sobie. Była sytuacja, że matka go prosiła przed 1 listopada żeby razem z nią pojechał rowerami na cmentarz, to odmówił, argumentując że będzie mu zimno jadąc rowerem
@name_taken
Tutaj qewik otwarcie pokazuje swoje podejście do innych ludzi:
Ja dla tego typka dokończyłem rejestrację konta dosłownie. Poza tym jestem na l4, leżę sobie w łóżeczku to mam czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps dlaczego nie robisz juz ankiet? (╥﹏╥)