Wpis z mikrobloga

@pretensja_w_oczach Renta to święty graal dla qewika i będzie jej bronił do upadłego, ze wszystkich sił! A w międzyczasie do listopada będzie się uwsteczniał w ośrodku dla niepełnosprawnych umysłowo klejąc sobie ryż na kartkę.
  • Odpowiedz
@akaisterne: możesz mi proszę rozrysować jakim cudem qew potrafi coś ugotować, ale NIE potrafi wytrzeć szmatą stołu? Jakim cudem używa komputera, smartfona, gra w różne gry ale nie wie jak wytrzeć stół i nie jest w stanie w żaden sposób do tego dojść ani tego opanować?

I jaka choroba sprawia, że nie może w internecie robic NICZEGO poza wykopem, serialami i grami?

@pretensja_w_oczach dziekuje za zawołanie. Warto dodać, że
1.....4 - @akaisterne: możesz mi proszę rozrysować jakim cudem qew potrafi coś ugotow...

źródło: 1000013736

Pobierz
  • Odpowiedz
@pretensja_w_oczach: O nie, to kolejny obsesyjny psycholek i jego ankietka...

stwierdził, że to z desperacji, bo już mu na niczym nie zależy, to dlaczego w takim razie z desperacji nie spróbuje swoich sił w pracy

Może dlatego, że "próbowanie sił w pracy" wymaga, aby nie było tak, by "na niczym nie zależało"?
  • Odpowiedz
@pretensja_w_oczach: @name_taken

Hej chlopaki, właśnie coś sobie uświadomiłem.

Qew dzisiaj znowu pyta co robić z okruszkami ze stołu. Pytał o to wielokrotnie. Ludzie zawsze pisali mu, że na rękę albo chusteczkę i do kosza. A teraz kolejny raz nie wie co z nimi zrobić, chociaz przecież juz to wiedział. Pisał, że dawal juz okruszki do kosza. Dzisiaj znowu ludzie go instruują, ale jutro nie będzie juz
  • Odpowiedz
@123412341234: akurat też na wykop wbiłem to się zgraliśmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Generalnie bardzo trafne spostrzeżenie, tak jak mówisz, to jest już dla niego kompulsywne zachowanie, nawyk. Tak jak mitoman kłamie zawsze w stresowych sytuacjach albo gdy chce komuś zaimponować, tak qewik napotykając jakiekolwiek nieprzyjemne zadanie, które nie daje natychmiastowej gratyfikacji, od razu stwierdza, że nie wie jak je zrobić i potrzebuje pomocy. To jest
  • Odpowiedz
@pretensja_w_oczach: ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak, on nie chce realnie się tego nauczyć. Za 10 lat jak go ktoś poprosi o wytarcie stołu nadal będzie pytal "a cO z oKrUsZkAmI?" .

Słyszałem o takim przypadku od znajomego. Opowiadał kiedyś przy piwie, jak jego brat właśnie w ten sposób postępuje. Zawsze gdy czegoś nie chce mówi,
  • Odpowiedz
@pretensja_w_oczach qew umie robić zapiekankę = nadaje się do pracy w gastro

@123412341234 Prawda to. On myśli tylko o sobie. Była sytuacja, że matka go prosiła przed 1 listopada żeby razem z nią pojechał rowerami na cmentarz, to odmówił, argumentując że będzie mu zimno jadąc rowerem
  • Odpowiedz
@pretensja_w_oczach:
@name_taken
Tutaj qewik otwarcie pokazuje swoje podejście do innych ludzi:

Wyszedłem na dwór z kolegą i straszne się męczyłem ciągnąć rozmowę. Nie cierpię rozmawiać z ludźmi. Gadam z nim tylko, bo chce mieć kolegę co mi pomaga się zapytać rzeczy innych itp.

Jak
  • Odpowiedz
@name_taken: Nie było takiej sytuacji nigdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja dla tego typka dokończyłem rejestrację konta dosłownie. Poza tym jestem na l4, leżę sobie w łóżeczku to mam czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ps dlaczego nie robisz juz ankiet? ()
  • Odpowiedz